Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

6ος Όμιλος: Μπαχρέιν – Γροιλανδία 63-13

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Το Μπαχρέιν νίκησε την Γροιλανδία με 63-13 και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Σουηδία-Σλοβενία (18.00) για να δει αν θα περάσει στην επόμενη φάση.

Για να πανηγυρίσει την πρόκρισή του το Μπαχρέιν πρέπει η Σουηδία να νικήσει την Σλοβενία έστω και με ένα γκολ, αφού το Μπαχρέιν υπερκάλυψε την διαφορά των 45 γκολ (μεταξύ άμυνας -επίθεσης που είχε με την Σλοβενία) νικώντας με 50 γκολ διαφορά τη Γροιλανδία.

Τώρα το Μπαχρέιν έχει συν 30 γκολ διαφορά και η Σλοβενία συν 25.

Ο αγώνας ήταν μονόλογος για το Μπαχρέιν απέναντι στη φιλότιμη ομάδα της Γροιλανδίας. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 33-5 χωρίς να έχει κάνει καμία προσπάθεια από τα 9 μ. αλλά είχε 12/14 αιφνιδιασμούς, 3/3 πέναλτι και 18/24 γκολ από διεισδύσεις στα 6μ.

Στο ίδιο ρυθμό ήταν και το β’ μέρος με το Μπαχρέιν να παίρνει αυτό που θέλει με νίκη ρεκόρ για την φετινή διοργάνωση (52 γκολ είχε πετύχει μέχρι τώρα η Πορτογαλία) και να περιμένει πλέον μόνο ήττα της Σλοβενίας από τη Σουηδία για να περάσει στους «4».

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιασίμ Χαμίς.(15 γκολ, 7/8 αιφνιδιασμούς, 8/9 σούτ, 7 ασίστ)

Οι δηλώσεις

Abdulla Esam (προπονητής Μπαχρέιν):Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε. Πετύχαμε 63 γκολ, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Από κει και πέρα, ελπίζω! Ελπίζω ότι η Σουηδία θα κερδίσει την Σλοβενία. Και η Σουηδία το θέλει, οπότε μακάρι να βγω αληθινός, να κερδίσουν και να προκριθούμε και εμείς!

Khamis Jasim (παίκτης Μπαχρέιν): Είχαμε υποσχεθεί σαν ομάδα ότι θα κερδίσουμε. Αρχικά θέλαμε να ξεπεράσουμε τα 43 τέρματα και καταφέραμε να σκοράρουμε 63 γκολ, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε αισιόδοξοι και θεωρώ ότι θα προκριθούμε.

Kreutzmann Angutimmarik (προπονητής Γροιλανδίας): «Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Φάνηκε και από το σκορ ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, αλλά θα μπορούσαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και φυσικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε τα επόμενα χρόνια να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software