Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Δημήτρης Δημητρούλιας: "Ελπίζω να φτάσει μακριά η Εθνική"

| Παγκόσμιο Νέων 2023

O Δημήτρης Δημητρούλιας παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο Ρέντη, απέναντι στη Σαουδική Αραβία, με διττό ενδιαφέρον.

Πρωτίστως, φυσικά, ενδιαφερόταν να δεί τους Νέους της Ελλάδας, αλλά, επιπλέον είχε τη ματιά του στραμμένη και στους Σαουδάραβες, καθώς, από πέρσε έχει τη βάση του στη χώρα τους, εκεί όπου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε σήκωσε 4 τρόπαια με την Αλ Καλίντ ( Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ, Σαουδαραβικοί Αγώνες )και συνεχίζει, έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία του.

‘’ Λόγω του άγχους της πρεμιέρας, η Εθνική μας δεν έπαιξε όπως μπορεί, ωστόσο, έχει αρκετά περισσότερα να δείξει και περιμένω ότι θα παρουσιάσει την πραγματική δυναμικότητα της στα κρίσιμα ματς ‘’ είπε ο Δημητρούλιας και πρόσθεσε :

‘’ Ελπίζω να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση. Παίζουμε στη χώρα μας, οι παίκτες μας είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους και έτσι έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Είναι ‘’ψημένα’’ παιδιά και θα ήθελα να δώ την ανταπόκριση τους στους αποφασιστικούς αγώνες, γιατί είναι εφόδιο σημαντικό η τριβή τους στο πρωτάθλημα ‘’.

Η Σαουδική Αραβία είχε στην 16άδα της στο ματς με την Ελλάδα, 3 παίκτες των Νέων της Αλ Καλίντ, την οποία προπονεί ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ισπανός Καμπάνας.

‘’Οι Σαουδάραβες στοχεύουν στη διάκριση κυρίως της Εθνικής Εφήβων, η οποία θα πάει στο Παγκόσμιο της Κροατίας και για αυτό αρκετοί από τους παίκτες της Νέων ανήκουν στην Εφήβων και ήλθαν εδώ για να πάρουν εμπειρίες ‘’ επισημαίνει ο Δημητρούλιας, ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας Φαντέλ Μπιν Αλ Νίμρ ενώ αναφερόμενος στις προοπτικές για το χάντμπολ σε αυτή τη χώρα, τονίζει : ‘’ Εχουν όραμα 10ετίας για διάκριση σε όλα τα αθλήματα, με στόχο το 2030 και δυναμώνουν παντού, ασφαλώς και στο χάντμπολ όπου ανεβάζουν μάλιστα τα μπάτζετ οι ομάδες και μπαίνει από τη νέα περίοδο και τρίτος ξένος ενώ επενδύουν στις υποδομές με ενδιαφέρον και καλούς ξένους προπονητές ‘’.

Για την απόφαση του να πάει στη Σαουδική Αραβία, ο Δημητρούλιας παραδέχεται : ‘’ Ηταν πρόκληση, αλλά, πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα.  Κέρδισα πολλά και είμαι ευχαριστημένος για την απόφαση μου ‘’.



e-genius.gr ...intelligent web software