Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ελλάδα - Σαουδική Αραβία: Το... τρίτο ημίχρονο

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Οι δηλώσεις των διεθνών μετά τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας...

Αχιλλέας Τόσκας
(αθλητής Εθνικής Ελλάδος): «Πρεμιέρα με νίκη. Ήταν κάτι που θέλαμε και ήταν εξίσου σημαντικό. Στην αρχή ξεκινήσαμε νωθρά αλλά νομίζω ότι από το 15ο λεπτό και μετά παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στην άμυνα, βρήκαμε λύσεις επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά 5 τερμάτων στο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε με το ίδιο πάθος το δεύτερο μέρος μεγαλώσαμε την διαφορά αλλά είχαμε και κάποια κακά διαστήματα. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με την Κούβα, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που ήταν και ο αρχικός στόχος. Θέλουμε να δείξουμε το ίδιο και καλύτερο πρόσωπο. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, είναι σημαντικός παράγοντας και περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο». 
 
Δημήτρης Μπαμπατζανίδης (τερματοφύλακας Εθνικής Ελλάδος): «Ξεκινήσαμε λίγο αγχωμένα το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να ανεβάσουμε την  απόδοσή μας, πήραμε την διαφορά που θέλαμε και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για το αυριανό παιχνίδι με την Κούβα. Το πρώτο βήμα έγινε και πάμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι».
 
Abu Alrahai Jafar (βοηθός προπονητή Σαουδικής Αραβίας): «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καλές προϋποθέσεις. Η Ελλάδα όμως ήταν αυτή που παρουσιάστηκε καλύτερη στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού. Στη διάρκεια του αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Στα επόμενα παιχνίδια είναι στόχος μας να βελτιώσουμε αυτά τα λάθη και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ξέρουμε ότι το διάστημα μέχρι το επόμενο παιχνίδι είναι μικρό αλλά θα προσπαθήσουμε».
 


e-genius.gr ...intelligent web software