Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

7ος Όμιλος: Σερβία - Χιλή 41-13

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Η Σερβία δεν είχε δυσκολίες απέναντι στη Χιλή, την οποία νίκησε με 41-13 ( ημίχρονο 19-7 ) , έχοντας μάλιστα 13 διαφορετικούς σκόρερς.

Για τους Χιλιανούς, το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εφιαλτικό, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 10-0 στο 13.35'' και μόνο σε εκείνο το σημείο σκόραρε η ομάδα της Λατινικής Αμερικής, με τον Huracanπου πέτυχε το 10-1.

Για τους Σέρβους, μετά το πρώτο τέταρτο, έγινε εκτεταμένη χρησιμοποίηση όλων των παικτών και κατά κύριο λόγο χρησιμοποιήθηκαν οι εφεδρικοί, αλλά, η Χιλή δεν μπόρεσε να προβάλλει ουσιαστική αντίσταση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και το αγωνιστικό πνεύμα της.

Στην επανάληψη, χρειάσθηκε να περάσουν 9 λεπτά ώστε να σκοράρει η Χιλή ( 25-8 στο 39΄ με τον Ceballos) ενώ σημείωσε μόλις ένα τέρμα από το 30΄ έως το 48΄. 

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Popovic με 6 γκολ ενώ τον ακολούθησαν σε παραγωγικότητα σε επίτευξη τερμάτων οι  οι V. Cabrilo και Smigic που πέτυχαν από 5 τέρματα.

Οι δηλώσεις

MilosKos(αθλητης Σερβίας): Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για την ομάδα μου σε αυτή την διοργάνωση. Παίξαμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια απόδοση με σήμερα.

SebastianPuelma (αθλητής Χιλής): Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά για εμάς ήταν μια ωραία εμπειρία. Είναι το πρώτο μας παγκόσμιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Στα επόμενα παιχνίδια θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θα προσπαθήσουμε.

Τα στατιστικά


e-genius.gr ...intelligent web software