Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

8ος Όμιλος: Αίγυπτος – Κούβα 45-28

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Με εμφατικό τρόπο μπήκε η Αίγυπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21, καθώς επικράτησε της Κούβας με 45-28 στο πλαίσιο του 8ου Ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας.

Οι «Φαραώ» ήταν ανώτεροι σε όλοι τη διάρκεια του ματς, ενώ οι Κουβανοί αποδυναμώθηκαν σημαντικά όταν αποβλήθηκε ο δεξιός ίντερ Mendez με κόκκινη κάρτα στo 17ο λεπτό για επικίνδυνο παιχνίδι.

Οι Αιγύπτιοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 20-14 και στο δεύτερο αύξησαν τη διαφορά κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο.

Κορυφαίος του αγώνα αναδείχθηκε ο Αιγύπτιος Ahmed Rady, που σκόραρε έξι τέρματα.

Δηλώσεις
Ahmed Rady (αθλητής Αιγύπτου): '' Συγχαρητήρια στην Κούβα για το πολύ καλό παιχνίδι της. Εγινε όμορφος αγώνας, όπου παρουσιασθήκαμε σε εξαιρετική κατάσταση και πήραμε δίκαια τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για το θετικό ξεκίνημα μας, έχουμε πάθος, πείσμα και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια, αλλά και μεγάλες φιλοδοξίες και θέλουμε να πάμε ψηλά στη διοργάνωση. Μπράβο σε όλη την ομάδα μου για την απόδοση και τη συνεργασία που είχαμε ''.

Alexis Luis Michel (προπονητής Κούβας): '' Αυτά τα παιχνίδια για εμάς, με μία νεανική ομάδα με παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από τέτοιο επίπεδο, είναι εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν. Μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας και αναμφίβολα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της Κούβας για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα τους. Η Αίγυπτος είναι ισχυρότερη ομάδα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας κέρδισε δίκαια ''.

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software