Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Από το Ρέικιαβικ στου Ρέντη οι πιστοί Ισλανδοί φίλαθλοι

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Σαράντα φίλαθλοι της Ισλανδίας, συγγενείς των αθλητών της Εθνικής ομάδας της πατρίδας τους, συμπαραστάθηκαν στις προσπάθειες τους στον αγώνα με το  Μαρόκο στο Ρέντη.

Ηλθαν, άλλωστε, στην Ελλάδα με απευθείας πτήση από το Ρέϊκιαβικ, το απόγευμα της Δευτέρας ώστε να μη λείψουν ούτε από αυτή την προσπάθεια των νεαρών Ισλανδών.
 
'' Βρεθήκαμε δίπλα τους σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Κροατία, παντού και δεν θα τους αφήσουμε γιατί αγαπάμε αυτά τα παιδιά, την Εθνική μας, το χάντμπολ που είναι το καλύτερο άθλημα για εμάς τους Ισλανδούς '' λέει ο Γιόνας Μπγιόνασον, πατέρας του αθλητή της Εθνικής Ισλανδίας.
 
Οι Ισλανδοί καρδιοχτύπησαν με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά, στο τέλος πανηγύρισαν με ενθουσιασμό. '' Μη ξεχνάμε ότι είναι νεαροί σε ηλικία, οπότε, ας έχουμε...κατανόηση, άλλωστε, αθλητισμός είναι, όλα γίνονται '' σχολίασε ο Αρναρ Ρούναρντ, που υπήρξε αθλητής και σήμερα είναι προπονητής στη Γερμανία.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στους φιλάθλους της Ισλανδίας, είναι και 7 παιδιά, που ( στο σύνολο τους ) παίζουν χάντμπολ στην πατρίδα τους.


e-genius.gr ...intelligent web software