Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

6ος Όμιλος: Σουηδία – Σλοβενία 38-25

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Σουηδία νίκησε την Σλοβενία με 38-25 για τον 6ο όμιλο του 24ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος Νέων και προκρίθηκε στις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για την 8άδα της Γερμανίας ως πρώτη από τον όμιλο με 3Χ3 νίκες.

Έτσι το Μπαχρέιν που είχε νικήσει νωρίτερα την Γροιλανδία με 63-13 παρότι ισοβάθμισε με την Σλοβενία στην 2η θέση, πήρε την πρόκριση με καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Η Σουηδία ήταν καλύτερη από την Σλοβενία και προηγήθηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο με 20-13.Στο 45΄η διαφορά έφτασε στα 12 γκολ, 28-16 για να πάρει την τρίτη νίκη της με 38-25.

Η Σλοβενία είχε δύο αποβολές με απευθείας  κόκκινες, για επικίνδυνο παιχνίδι. Στο 34΄ αποβλήθηκε ο Λεόν Γκρέγκοριτς (22-15) και στο 40΄ ο Μίτια Γιάνκ. (23-16).

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Φελίξ Μόλερ.

Οι δηλώσεις

Roberts Kelvin (παίκτης Σουηδίας): «Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον εαυτό μου διότι σήμερα είχα δύο δίλεπτες αποβολές, αλλά χαίρομαι που περάσαμε στην επόμενη φάση».

Sandberg Dennis (προπονητής Σουηδίας): «Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, παίξαμε καλή άμυνα κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα όπως η Σλοβενία, η οποία έχει δυνατές επιθέσεις. Προσπαθήσαμε να τρέξουμε αρκετά στο γήπεδο, ώστε να κουράσουμε και τον αντίπαλο. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο ματς και είτε κληρωθούμε με την Δανία είτε με την Ουγγαρία, θα έχουμε ένα δύσκολο έργο».

Juš Rot (παίκτης Σλοβενίας): «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, η Σουηδία ήταν πολύ καλή. Εμείς το παλέψαμε, αλλά δεν πήγε όπως θα το θέλαμε. Είχαμε τη θέληση να παλέψουμε, αλλά οι διαιτητές… Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό ματς, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας. Η διοργάνωση είναι πολύ καλή. Μου αρέσει το ξενοδοχείο, το φαγητό είναι τέλειο και όλα είναι καθαρά».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software