Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

7ος Όμιλος: Μαρόκο - Σερβία 20-38

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 2ης μέρας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, η Σερβία με κεκτημένη ταχύτητα από χθες, «ζευγάρωσε» τις νίκες της επικρατώντας του Μαρόκου με 38-20. 
 
Οι Σέρβοι παρουσιάστηκαν από το ξεκίνημα του αγώνα σοβαροί και με πλάνο, χωρίς ουσιαστικά να αφήνουν κανένα περιθώριο στους Μαροκινούς να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. 
 
Αρκετά γκολ σημειώθηκαν στον άμεσο αιφνιδιασμό για την Σερβία καθώς με καλή άμυνα κατάφερναν να «κλέψουν» αρκετές μπάλες από τους αντιπάλους και να πετύχουν εύκολα γκολ. 
 
Πλέον, η Σερβία με τη νίκη αυτή «σφράγισε» και τυπικά την παρουσία της στους «16» του Παγκοσμίου και την Παρασκευή θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στην Ισλανδία. 
 
Από την άλλη το Μαρόκο, επίσης την Παρασκευή, θα αντιμετωπίσει την Χιλή με στόχο το καλύτερο «πλασάρισμα» στο President's Cup. 

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». 
 
 
Οι δηλώσεις
TEODOROVIĆ Đorđe
(Προπονητής Σερβίας): Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας.Πήραμε μία σημαντική νίκη. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, με το βλέμμα μας στραμμένο στο επόμενο ματς με την Ισλανδία. Είναι το πιο απαιτητικός παιχνίδι του ομίλου, πιστεύω όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί και θα το κερδίσουμε και αυτό.
 
PREDOVIĆ Branko (Παίκτης Σερβίας): Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, σε δύο ημέρες από τώρα. Προς το παρόν, αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας. 
 
Berrajaa Mohammed(Προπονητής Μαρόκο): Παίξαμε κόντρα στην Σερβία, μία δύσκολη ομάδα. Μετά το χθεσινό παιχνίδι δεν είχαμε την ίδια ενέργεια σήμερα και αυτό μας στοίχισε. Δεν ήμασταν τόσο κάλοι, όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο επόμενο ματς.
 
 
Ouzrour Younes (Παίκτης Μαρόκο): Ήταν ένα δύσκολο ματς, ενάντια σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η Σερβία. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αρκετά, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα .Όμως και εμείς είμαστε καλοί και κοιτάμε το επόμενο ματς.
 


e-genius.gr ...intelligent web software