Η συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου Νέων (Β΄μέρος)

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Την επίσημη συνέντευξη Τύπου/ Media Day του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων (Κ21) 2023, διοργάνωσαν στο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη"η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΟΧΕ, της Οργανωτικής Επιτροπής, της Δημοτικής Αρχής, των χορηγών-υποστηρικτών, ο ομοσπονδιακός προπονητής και όλοι οι διεθνείς αθλητές.
Παράλληλα παρουσιάστηκε και η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος, με την οποία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Φραγκίσκος Ζαλώνης (Ειδικός Γραμματέας ΟΧΕ):
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για την παρουσία σας εδώ. Αναμφίβολα είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας η συνδιοργάνωση αυτού του κορυφαίου event μαζί με τη Γερμανία, η οποία αποτελεί ένα κρίκο στην μεγάλη αλυσίδα των μεγάλων διοργανώσεων που έχει αναλάβει η Ομοσπονδία μας τα τελευταία χρόνια. Αυτή η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών μας, οι οποίοι είναι εδώ δίπλα μας και μας συμπαραστέκονται. Πραγματικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό, γιατί σε χαλεπούς καιρούς είναι συμπαραστάτες και στηρίζουν όχι μόνο την Ομοσπονδία αλλά και τις Εθνικές μας ομάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους χορηγούς, τη Λουξ, την Ευρωκλινική, το νερό Δίρφυς, τη Biostyle, τη Renault, τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, την Ορθοπεδηση, όλες αυτές τις εταιρείες που είναι δίπλα μας.ω
Τέλος θα ήθελα να απευθύνω ένα κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να βρίσκονται δίπλα μας να μην αφήσουν ούτε μισό κάθισμα άδειο να στηρίξουν τα παιδιά και τους προπονητές.
Μετά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στο EURO 2024 στη Γερμανία, θέλουμε διακαώς μία ακόμη σημαντική διάκριση για το ελληνικό χάντμπολ. Νομίζω ότι όλοι οι συντελεστές του αθλήματος πραγματικά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακρύτερα γίνεται. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλου σας που είστε δίπλα μας σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια που κάνουμε.

Αννη Καραγκιουλέ (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Λουξ και Δίρφυς):
«Είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαστε σήμερα εδώ και να στηρίζουμε αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια. Εγώ εκ μέρους της διοίκησης της Λουξ και του εμφιαλωμένου νερού Δίρφυς, θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία. Να σας πω ότι γενικώς το DNA και των δύο εταιρειών είναι να στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις αλλά και να στηρίζουν τον αθλητισμό γενικότερα. Ήδη, στο F4 του Κυπέλλου ανδρών ήμασταν χορηγός ονομασίας. Η Λουξ έδειξε την υποστήριξή της, όπως και η Δίρφυς. Γενικώς, είμαστε κοντά σας και ευχόμαστε τα καλύτερα για την εθνική μας ομάδα».

Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (εκπρόσωπος Dole):
«Καλή επιτυχία καταρχάς. Θεωρώ από τους προλαλήσαντες ότι είναι σίγουρη η πρόκριση, με ιδρώτα όμως!
Με τη σειρά μας, να ευχαριστήσουμε και εμείς την Ομοσπονδία που μας δίνει τη δυνατότητα να σταθούμε αρωγοί, όπως στεκόμαστε σε κάθε αθλητική διοργάνωση ανά την Ελλάδα, με τα εξαιρετικά φρούτα μας και εν προκειμένω τις μπανάνες. Θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς από τη μεριά μας, για την ευεξία των αθλητών αλλά και την υγεία τους, καθώς μιλάμε για άριστα πιστοποιημένα προϊόντα που έχουν στόχο την υγεία και την ευεξία. Καλή επιτυχία και με την πρόκριση».

Γιώργος Τζελάλης (εκπρόσωπος Biosteel):
«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την καλή διάθεση και για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει από τις αρχικές συζητήσεις που κάναμε. Η εταιρεία μας, Τζελάλης Group ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Biosteel στην Ελλάδα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ομοσπονδία του χάντμπολ. Κύριος σκοπός είναι να εκπαιδεύσουμε τους διεθνείς αθλητές στο τι πραγματικά σημαίνει να καταναλώνεις καθαρή και υγιεινή ενυδάτωση και τι πρέπει να ταΐζεις το σώμα σου για να έχεις ανοδική πορεία μέσα στο γήπεδο.
Η Biosteel, ως μία εταιρεία κορυφαίας ποιότητας παγκοσμίως με μία πάρα πολύ μεγάλη εξειδίκευση στην ενυδάτωση, παράγει ένα ισοτονικό ποτό, το οποίο έχει μηδέν ζάχαρη. Κατασκευάζεται με στέβια και παρέχει 15 θερμίδες ανά 500ml. Κλείνοντας, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους διεθνείς και να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και πάλι για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει».