Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: Διομήδης- Ζαφειράκης (25/9, 16:30)

| Handball Premier

Στη Νέα Κίο πέφτει αύριο (16:30) η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στη Handball Premier με τον Διομήδη Άργους να υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Οι «Λύκοι» ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν με ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Ιταλικής Μεράν και εκτός από την αγωνιστική ετοιμότητα, αφού έχουν παίξει ήδη δύο επίσημα ματς, σίγουρα έχουν και καλή ψυχολογία.

Ο Ζαφειράκης Νάουσας έχει καταφέρει να εδραιώσει τα τελευταία χρόνια την παρουσία του στη Handball Premier, διαθέτοντας συμπαγές σύνολο με καλή χημεία, καθώς διατηρεί σταθερό το ρόστερ του με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις κάθε χρονιά, ενώ έχει και τον ίδιο προπονητή εδώ και 5 χρόνια.

Ο πίβοτ του Διομήδη Βασίλης Μάνθος είπε: "Παίξαμε δύο συνεχόμενους αγώνες με τη Iταλική ομάδα τoυ Μεράνο, παίρνοντας την πρόκριση στη επόμενη φάση του EHF European Cup και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας, διότι σήμερα έχουμε τη έναρξη του πρωταθλήματος. Παίζουμε με τη ομάδα της Νάουσας και από τη Δευτέρα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, έτσι ώστε να βγούμε νικηφόροι μέσα στη έδρα μας. Ελπίζω ο κόσμος μας, όπως μας βοήθησε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτσι να μας βοηθήσει και τώρα, ώστε να πάρουμε τη ψυχολογική ώθηση, που μόνο οι φίλαθλοι μας δίνουν και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα".

Ο τεχνικός του Ζαφειράκη Κώστας Δεληγιάννης δήλωσε: «Αρχικά να ευχηθούμε καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους αθλητές. Κύριος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Νομίζω ότι αν κάτι μας χαρακτηρίζει είναι ομοιογένεια και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα μας. Παίζουμε με τον Διομήδη που παραδοσιακά είναι πολύ ισχυρός στην έδρα της και βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και στα πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Τόλιος- Σκλαβενίτης με παρατηρητή τον κ. Ανταλής.

 



e-genius.gr ...intelligent web software