Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 24-36

| Handball Premier

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή επιβλήθηκε με 36-24 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στην 1η αγωνιστική της Handball Premier και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους «ερυθρολεύκους» να προηγούνται οριακά 15-13 και τον ΠΑΟΚ να δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο και σαφέστατα πολύ καλύτερη εικόνα από το Σούπερ Καπ της περασμένης εβδομάδας, το οποίο κατέκτησε ο Ολυμπιακός με 32-25.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και με επιμέρους σκορ 21-11 κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με +12, που αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά στα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ενώ τα 36 γκολ της ομάδας του Πειραιά επίσης αποτελούν ρεκόρ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΠΑΟΚ- OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 24-36
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 7-7, 11-11, 12-13, 13-15 (ημχ), 15-19, 18-23, 19-28, 20-31, 22-34, 24-36
ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ζαφείρης, Λαδάκης 2, Τσαμουρίδης 3, Τσιγαρίδας, Νικολαϊδης 4, Ιωάννου 6, Κ. Κουκμίσης, Παπάζογλου, Γκεοργκιέφσκι 3, Κόρμπελ, Ν. Κουκμίσης 2, Μπάτζιος, Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης 4, Ζώρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Κοτανίδης, Τζηράς 1, Παπαβασίλης 6, Βίντα 4, Τζίμπουλας 1, Παπάζογλου 3, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς, Βούγιοβιτς 2, Βέγιν 3, Λιάπης 3, Πασσιάς 4, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 7, Νικολίνταης.
Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 5/5-0/1

Δηλώσεις
Πέτρος Κανδύλας (αρχηγός Ολυμπιακού): 
«Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μετά το Σούπερ Καπ. Περιμέναμε να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικός, αλλά στη συνέχεια έμεινε από δυνάμεις. Αντίθετα εμεις έχουμε μεγάλο ροτέισον και αυτό είναι φέτος ένα από τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα. Σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως πρέπει να έχεις τέτοιους στόχους, ενώ θέλουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στην Ευρώπη, γιατί έχουμε απωθημένα από πέρσι…»

Σάββας Σάββας (αριστερό ίντερ Ολυμπιακού):
«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κυριαρχήσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλή δουλειά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι θα έχουμε ιδανική πορεία. Ελπίζω η ΕΡΤ να συνεχίζει να μεταδίδει τους αγώνες χάντμπολ γιατί ο κόσμος το βλέπει και το αγαπάει, κάτι που είδαμε και στον περσινό ευρωπαϊκό τελικό στο ΣΕΦ».

Γρηγόρης Ιωάννου (δεξιός εξτρέμ ΠΑΟΚ):
«Είμαστε ακόμα σε φάση που δενόμαστε, έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες. Ο Ολυμπιακός και στα δύο παιχνίδια ήταν ξεκάθαρα πιο έτοιμος. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο και να διορθώσουμε τα άσχημα, όπως ότι και στα δύο ματς μετά το 45’ χάσαμε την ψυχολογία μας που δεν πρέπει να συμβαίνει, πρέπει να παλεύουμε έως το 60’».

 



e-genius.gr ...intelligent web software