Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (pregame 10η αγωνιστική)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Σούπερ ντέρμπι Δικεφάλων στη Νεάπολη

 

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην Handball Premier, θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα για τον «Δικέφαλο» του Βορρά το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κομβικό μετά τις δύο απώλειες που έχει έως τώρα από Δούκα και Ολυμπιακό, ενώ η Ένωση παραμένει ακόμα αήττητη.

AΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ (15/12, 18:00)
Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία με την ομάδα της Δράμας σαφέστατα να δείχνει ότι βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη του, κάτι που φαίνεται τόσο από την εικόνα της, όσο και από την συγκομιδή της (7 πόντοι) στις πρώτες 9 αγωνιστικές.
Ο Άρης βρίσκεται στους 4 πόντους και μετά την ήττα από τον Φοίβο, σίγουρα δεν αισθάνεται την ασφάλεια που είχε πριν, ωστόσο
εντός έδρας είναι πάντα υπολογίσιμος και επικίνδυνος.
Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν -έως το τέλος της σεζόν- των υπηρεσιών του τερματοφύλακα Γιάννη Χρηματόπουλου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών.
Δηλώσεις
Τάκης Μελετάκος (προπονητής Άρη): «Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τον Φοίβο που έχουμε τους ίδιους στόχους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τη Δράμα που έχει ενισχυθεί και είναι καλύτερη από πέρσι».
Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Μετά την σημαντική νίκη επί του Φιλίππου θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Είναι δύσκολο εκτός έδρας ματς γιατί η ομάδα του Άρη παρουσιάζεται δυνατή με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από το δικό μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΧΑΝΘ (15/12, 18:00)
Η ομάδα του Άργους προέρχεται από διαδοχικές καλές εμφανίσεις με πέντε βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες, έχει κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, απέναντι στη ΧΑΝΘ, στην προσπάθεια που κάνει για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Σε αντιδιαστολή, η ΧΑΝΘ προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ και στο Άργος θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο λόγω των απουσιών της, καθώς δεν ταξιδεύουν στην Αργολίδα οι Βασιάδης, Κεσίδης, Στίγγας, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης και Μπαϊρλής λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δηλώσεις
Χρήστος Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας. Έχουμε ως στόχο να κλείσουμε το 2018 με νίκες, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές».
Γιώργος Παπαβασίλης (αθλητής ΧΑΝΘ): «Πηγαίνουμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν παρά το γεγονός ότι κατεβαίνουμε ξανά με αρετές ελλείψεις. Σίγουρα ο Διομήδης είναι μια πιο δυνατή και πιο δουλεμένη ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς δεν θα δώσουμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΌΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (15/12, 18:00)
Mετά την νίκη- πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με 30-18 επί του ΓΑΣ Κιλκίς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Φίλιππο Βέροιας με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του και να κρατήσει την πρωτοπορία στην Handball Premier.
Δηλώσεις
Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Eχουμε δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας, μια μεγάλη ομάδα. Είναι χαρά που τα νέα παιδιά θα παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι μας είναι εντελώς διαφορετικοί. Ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι και να το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει».
Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παιδιών, των πιο έμπειρων που έπαιξαν στην αρχή αλλά και των εφήβων που μπήκαν στην συνέχεια στον αγώνα και δείχνουν να ενσωματώνονται πολύ καλά. Δείξαμε μαχητικότητα και παρόλο που το σκορ και η διαφορά είναι μεγάλη, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, καθώς το Κιλκίς έπαιξε γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι. Συνεχίζουμε την πορεία μας συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας και θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό με την ίδια σοβαρότητα».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (16/12, 14:00)
Την Κυριακή ο Δούκας θα υποδεχθεί τον Αερωπό Έδεσσας σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες διανύουν αντίθετους βίους στα τελευταία ματς.
Ο Δούκας βρίσκεται στους 10 πόντους προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε Πυλαία και Διομήδη, χάνοντας χάσει κάποιο έδαφος σε σχέση με τον Διομήδη στην «μάχη» της τετράδας.
Ο Αερωπός από την άλλη έχει φτάσει τους 8 πόντους εντυπωσιακό ντεμαράζ τριών σερί νικών στο πρωτάθλημα και δείχνει πως έχει συνέλθει από το άσχημο ξεκίνημα.

Δηλώσεις
Κωστής Μπούνας (προπονητής Δούκα): «Όπως έχουμε πει από την αρχή του πρωταθλήματος για εμάς φέτος όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σε κάποια ματς έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές εμφανίσεις και σε άλλα δεν έχουμε λειτουργήσει ανάλογα . Είναι σημαντικό για τη φετινή μας ομάδα να επικεντρωθούμε στη δίκη μας προσπάθεια, στοχεύοντας κυρίως στην ατομική βελτίωση και εξέλιξη των παικτών μας. Ο Αερωπός είναι ένας αντίπαλος που έχει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος – που είχε κάποια άτυχη αποτελέσματα – και σίγουρα περιμένουμε ένα ακόμα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, την αγωνιστική σταθερότητα και διάρκεια μέσα στα 60 λεπτά».
Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού): «Είναι ένα δύσκολο ματς, θεωρώ πως είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Δούκας θα προσπαθήσει να αντιδράσει από τις τελευταίες ήττες, ειδικά στην έδρα του. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το ματς».


ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- ΑΕΚ (16/12, 17:00, ΕΡΤ3)
Μια στροφή πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, το ντέρμπι των δικεφάλων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε τον Αερωπό Έδεσσας για το θεσμό του κυπέλλου και κατάφερε να προκριθεί στους «8» και να ανακτήσει λίγο την ψυχολογία του εν όψει του ντέρμπι.
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ που δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα καθώς είχε προκριθεί άνευ αγώνα στα προημιτελικά του κυπέλλου και εβρισκόμενη 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό θέλει να πετύχει που θα της δώσει και ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό αβαντάζ λίγο πριν πέσει η αυλαία της Handball Premier.

Δηλώσεις:
Άκης Κυπραίος (αθλητής ΠΑΟΚ): «Αφήσαμε πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς μεσολάβησε την Τετάρτη μία πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, σε μία δύσκολη έδρα, στην Έδεσσα. Με συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο αναλύσεων. Δουλεύουμε πάνω στο επόμενο παιχνίδι και πλέον το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Εκεί πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι, μαχητικοί και αποτελεσματικοί, ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Μπάμπης Δομπρής (αθλητής ΑΕΚ): «Είναι ένα ντέρμπι που το θέλουν πολύ και οι 2 ομάδες καθώς πέρα του γοήτρου διακυβεύονται δύο βαθμοί που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Παίζουμε σε μια δυνατή έδρα με έναν επίσης δυνατό αντίπαλο αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Θέλουμε να ορθοποδήσουμε μια και καλή μετά το στραβοπάτημα του Διομήδη και να πάμε στην διακοπή χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες».

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (16/12, 16:00)
ΑΕΣΧ Πυλαίας και Φοίβος Συκεών θα αναμετρηθούν την Κυριακή στη Μίκρα, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier.
O αγώνας έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι, με παίκτες που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων, αλλά και έντονη βαθμολογική σημασία
Η ομάδα της Πυλαίας φιγουράρει στην έβδομη θέση με οκτώ βαθμούς, έχοντας εκμεταλλευτεί την έδρα της με τρεις νίκες επί των ΧΑΝΘ, Φιλίππου Βέροιας και Δούκα. Για την ομάδα του Πάνου Γούσιου ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην προσπάθεια για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φοίβος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Άρη Νίκαιας με 27-23 και έφτασε τους τρεις βαθμούς. Αν αυτή η νίκη θα επιδράσει ευεργετικά στην ψυχολογία, σε συνδυασμό με αγωνιστική άνοδο προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, θα φανεί αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής.
Δηλώσεις
Θόδωρος Αντωνιάδης (αθλητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, καθώς είμαστε σίγουροι πως ο Φοίβος μετά την νίκη του στην προηγούμενη αγωνιστική, θα εμφανιστεί αρκετά μαχητικός. Παρόλα αυτά θα παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, στο «σπίτι» μας και θα δώσουμε το 100% για την νίκη. Θέλουμε πολύ να κλείσουμε τον πρώτο γύρω με 12 βαθμούς , μια βαθμολογία που θα αντικατοπτρίσει την ποιότητα και την δουλειά μας».
Χρήστος Μήγγας (αθλητής Φοίβου): «Μετά το σοκ που υποστηκαμε σαν σύλλογος με την απώλεια του προπονητή μας, Θανάση Καρακεχαγιά, κάναμε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Άρη Νικαίας. Βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό και ψυχική δύναμη και αισιοδοξούμε πως θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Πυλαίας Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα και ευελπιστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 



e-genius.gr ...intelligent web software