Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

| Γενικά

OXE TELIKO
Για αγώνες, αλλά ακόμα και για προπονήσεις

Σύμφωνα με το άρθρο 33 § 9 ν. 2725/1999, όπως αντικαταστάθηκε απ΄το άρθρο 16 ν. 4479/2017 και την αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΑΕΥΕ/386611/15976/1417/152/3.8.2018 Κ.Υ.Α των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Πολιτισμού, η διαδικασία τη πιστοποίησης της υγείας των αθλητών από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και εφεξής τροποποιείται ως ακολούθως:

1. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/τριων καταγράφεται στην κάρτα υγείας αθλητή, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
2. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή/τριας συνιστά αυτοτελές έγγραφο, δεν συνδέεται με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, αποτελεί προσωπικό έγγραφο του/της αθλητή/τριας, βρίσκεται στην κατοχή του/της και ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρησή της.
3. Προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία ή στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τους κανονισμούς διεξαγωγής των αγώνων Χειροσφαίρισης, αντικαθιστώντας το Δελτίο Υγείας Αθλητή, ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα.
4. Η Κάρτα Υγείας του Αθλητή θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα.
5. Η αυτοκόλλητη ετικέτα ανανέωσης των δελτίων που εκδίδει η ΟΧΕ παραμένει σε ισχύ ως απαραίτητο στοιχείο πιστοποίησης των αθλητών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να χρήζει πλέον ιατρικής θεώρησης.
Η κάρτα υγείας είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ο.Χ.Ε. www.handball.org.gr στην ενότητα το άθλημα / έντυπα Ο.Χ.Ε. και αφορά στα πρωταθλήματα Εθνικών και Τοπικών κατηγοριών , η μη προσκόμιση της στην Γραμματεία θα συνιστά απαγόρευση της συμμετοχής του αθλητή στον αγώνα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Κάρτα είναι σε επεξεργάσιμη μορφή PDF και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την συμπληρώσουν σε PC/MAC και να εκτυπώνεται πριν ή μετά την συμπλήρωσή της.

 



e-genius.gr ...intelligent web software