Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Το Beach Handball για πρώτη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους!

| Beach Handball

Η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 11ου Κυπέλλου Ελλάδος- Loux Cup 2024 -ενταγμένο στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λουξ- στην πλατεία Αριστοτέλους το διάστημα 21-23 Ιουνίου με συνδιοργανωτές το Δήμο Θεσσαλονίκης, τoν ΑΕΣΧ Πυλαίας και μεγάλο χορηγό τη Λουξ.

Το ελληνικό Beach Handball στην 28χρονη ιστορία του θα κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στην εμβληματική πλατεία Αριστοτέλους. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το άθλημα που φέρνει τη σφραγίδα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη, πρώην Προέδρου της ΟΧΕ και Α’ Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή της Αντιδημάρχου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Κυριακής Γιαννακίδου, η οποία ήταν από την αρχή πολύ θετική στο μεγάλο αυτό εγχείρημα και του Προέδρου του ΑΕΣΧ Πυλαίας Γιώργου Μπαμπαράτσα.

Παράλληλα με το 11ο Loux Cup θα διεξαχθεί το διεθνές τουρνουά «Thessaloniki Beach Handball Tournament»
που είναι ενταγμένο στο European Beach Tour της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με 237 πόντους και διοργανώνεται από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Το καλεντάρι το φετινού καλοκαιριού
25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Λουξ
21-23 Ιουνίου 11ο Loux Cup (Πλατεία Αριστοτέλους)
12-14 Ιουλίου «Altion Tonovit- Preveza Beach Handball 2024» (Λούτσα Πρέβεζας)
27-28 Ιουλίου Final4- Avant Garde Sports Club (Καρδία Θεσσαλονίκης)

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 11 Ιουνίου

Με αφορμή την αναχώρηση της Εθνικής Γυναικών Beach Handball –πρωταθλήτριας κόσμου το 2018- για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κίνα (18-23 Ιουνίου) και τη διοργάνωση του σπουδαίου τουρνουά Beach Handball στην πλατεία Αριστοτέλους, η ΟΧΕ και ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), παρουσία του Δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη, του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, του Προέδρου της Επιτροπής Beach Handball Βασίλη Κρανιώτη, της Ομοσπονδίας προπονήτριας Μαρίας Καραντώνη, της τερματοφύλακας Μάγδας Κεπεσίδου –που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024- του Προέδρου του ΑΕΣΧ Πυλαίας Γιώργου Μπαμπαράτσα και εκπροσώπου της Λουξ.

 



e-genius.gr ...intelligent web software