Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

2oς ημιτελικός: ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 28-25

| Κύπελλο Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 28-25 την ΑΕΚ στον 2ο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του 22ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στο ΚΓ Κωστακιών Άρτας.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα αγωνιστεί για 12η φορά στον τελικό, απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2ΣΠΟΡ.

Δηλώσεις
Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις, ήμασταν εμείς στην αρχή μπροστά, στην συνέχεια πέρασε η ΑΕΚ μπροστά. Είναι σημαντικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα στην άμυνα, και στα κρίσιμα σημεία πήραμε σωστές αποφάσεις. Τα κορίτσια έδειξαν χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πήρανε τη διαφορά και τη κρατήσανε μέχρι το τέλος. Τώρα, το μυαλό μας είναι μόνο στο αυριανό παιχνίδι, και την κατάκτηση του τίτλου. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, καθώς και αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, η Άρτα παίζει στο γήπεδό της, και δεν έχει τίποτα να χάσει. Εμείς από τη πλευρά μας, πρέπει να παίξουμε καλύτερα από σήμερα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».
Βύρων Παπαδόπουλος (προπονητής ΑΕΚ): «Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε δίκαια. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ότι συγκέντρωση είχαμε και ότι πλάνο σχεδιάσαμε για τον αγώνα. Είναι κρίμα για εμάς που ξέρουμε την ομάδα μας να παίζουμε έτσι σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάναμε λάθη που δεν κάνουμε ποτέ. Η κόκκινη της Ενρίκε μας στοίχισε πολύ γιατί μας αποσυντόνισε και μείναμε από λύσεις στην περιφέρεια. Πιστεύω ότι μέτρησε περισσότερο η εμπειρία του ΠΑΟΚ, είχε τον τρόπο να διαχειριστεί την πίεση. Εμείς μπορούσαμε να αυξήσουμε τη διαφορά στα 3-4 γκολ, αλλά δεν το κάναμε ότι είχαμε τη δυνατότητα».

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 28-25
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-5, 9-8, 10-10, 11-11, 13-13 (ημχ), 15-16, 15-17, 20-18, 22-20, 26-22, 28-25
ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κερλίδη 3, Ε. Τροχίδου, Μεντεσίδου, Γκάτζιου 6, Ολζόβα 1, Σεβδίλη, Μενέζες, Ανδρίτσου 8, Γκρμπάσεβιτς 2, Πρέμοβιτς 6, Σελεμίδου 2, Κουλούρη, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς, Ντε Αλμέιδα.
AEK (Παπαδόπουλος): Πυριτίδου, Καρέλα, Βιτκόφσκα, Παναγιωτίδου, Ρεσέντε 1, Σαμολαδά 2, Ζενέλι 10, Κατσίκα 1, Παϊζίνιο 5, Σαρκίρη, Μανιά 1, Γκονζάλβες 4, Γκόμες, Μπαβαρέσκο 1, Βουκκάσοβιτς, Ενρίκε.
Διαιτητές: Κινατζίδης- Φωτακίδης, Παρατηρητές: Κατσίκης- Βέργος, Κόκκινη: 43:44 Ενρίκε (επικίνδυνο παιχνίδι), Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 8/9-7/9



e-genius.gr ...intelligent web software