Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Σε Ηλιούπολη και Λαμία τα Σούπερ Καπ Ανδρών και Γυναικών

| Super Cup

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των Σούπερ Καπ 2024 Ανδρών και Γυναικών σε Ηλιούπολη και Λαμία αντίστοιχα.

Το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Το 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας (θέση 664 στο Cosmote TV, θέση 730 στο ΕΟΝ NOVA και μέσω του WebTV του σταθμού).

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Λαμιέων, όπως επίσης την ΕΡΤ και το Star Kεντρικής Ελλάδας για τη μετάδοση των αγώνων.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ
Για το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών τα αιτήματα έχουν καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και για το 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.
Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τα Σούπερ Καπ θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η αίτηση διαπίστευσης για Δημοσιογράφους/Φωτογράφους θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω στοιχεία.
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
E-mail:
ΜΜΕ:
Αριθμός Επαγγελματικής Ταυτότητας:

 



e-genius.gr ...intelligent web software