Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Στέλιος Αγγελούδης: Καλωσόρισμα στους αθλητές του Κόσμου

| Παγκόσμιο Νέων 2023

To μήνυμα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιου Αγγελούδη, ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U21:

"Η Ελλάδα ανοίγει την αγκαλιά της και καλωσορίζει στην Αθήνα τους αθλητές του Κόσμου, εκείνους που αποτελούν το μέλλον του παγκόσμιου χάντμπολ.

Η συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U21 με τη Γερμανία, αποτελεί ένα γεγονός υψηλής αγωνιστικής αξίας και φέρνει τη χώρα μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, παρά τις αντιξοότητες, έδειξε για μία ακόμη φορά ότι βάζει ψηλά τον πήχη και αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες, χάρη στο εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και έχοντας στο πλευρό της σύσσωμη την οικογένεια του αθλήματος. Στελέχη και Εθελοντές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένουν το οργανωτικό σκέλος να είναι άρτιο.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στηρίζει αμέριστα και διαχρονικά την προσπάθεια της ΟΧΕ, με κάθε δυνατό τρόπο. Εκ μέρους της Ολυμπιακής Οικογένειας εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση και είμαι βέβαιος ότι όλες οι αποστολές θα απολάυσουν την Ελληνική Φιλοξενία.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει την αγάπη μας και τη υποστήριξή μας σε αυτή τη σπουδαία αγωνιστική πρόκληση που αντιμετωπίζει. Θα είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και είμαστε βέβαιοι ότι εκείνοι από την πλευρά τους θα τιμήσουν το Εθνόσημο με το ήθος και τη θέλησή τους για ένα καλό αποτέλεσμα.

Καλή Επιτυχία

Στέλιος Αγγελούδης
Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής"

 



e-genius.gr ...intelligent web software