Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (26/2, 16:00)

| Κύπελλο Ανδρών

OXE TELIKO
Αυλαία στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου με ένα ενδιαφέρον ζευγάρι

Γνωστή θα γίνει αύριο και η 4η ομάδα που θα συμπληρώσει το πάζλ του 15ου Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ανδρών και μάλιστα θα είναι αντίπαλος της ΧΑΝΘ στον 2ο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται τον Πανελλήνιο με τους φιλοξενούμενους όχι απλά να είναι το φαβορί, αλλά έχουν και μεγάλη παράδοση στην στον θεσμό, αφού έχουν τις περισσότερες συμμετοχές (8) σε Φάιναλ Φορ -μαζί με τον Δούκα- ενώ έχει κατακτήσει και τρεις φορές (2000, 2001, 2002) το τρόπαιο.

Οι γηπεδούχοι που είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, θέλουν από την πλευρά τους να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Φάιναλ Φορ.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 14 βαθμοί στο πρωτάθλημα (20 έναντι 6) με τον Πανελλήνιο να έχει κερδίσει και τα δύο ματς (26-22 στη Θεσσαλονίκη και 32-26 στην Αθήνα).

Ο αθλητής της ΑΕΣΧ Πυλαίας Γιώργος Αλμπάνης είπε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Σαφώς το φαβορί είναι ο Πανελλήνιος και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική του θέση. Εμείς από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στον Σύλλογο μετά την άνοδο στην Handball Premier για πρώτη φορά, να προκριθούμε και στο Φάιναλ Φορ. Αγωνιστικά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα, αλλά και να παίξουμε με μυαλό στην επίθεση».

Ο τερματοφύλακας του Πανελληνίου Μάριος Τζανακάκης υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι νοκ- άουτ και σίγουρα έχει τις ιδιαιτερότητες του. Κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτούς που μας θεωρούν ακλόνητο φαβορί και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να δείξουμε την όποια ανωτερότητα μας. Ξέρουμε, αλλά αποδείχθηκε και φέτος ότι σε αυτόν τον θεσμό οι εκπλήξεις είναι πολλές. Είδαμε ότι η ΧΑΝΘ προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ, παρότι παίζει στην Α2 και αυτό θα πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο προσεκτικούς αύριο».



e-genius.gr ...intelligent web software