Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ F4»

| Κύπελλο Ανδρών

ZARA
Ο Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για τους στόχους του Πανελληνίου στην γιορτή της Κοζάνης

Μετά τον ΠΑΟΚ, τον Φίλιππο Βέροιας, την ΧΑΝΘ και ο Πανελλήνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το 15ο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών.
Ο Προπονητής των «Ολυμπιονικών» Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Πανελληνίου και την προηγούμενη, αλλά και την νέα που προέκυψε, για την στήριξη στο τμήμα και την ευκαιρία που μας δίνουν να βρισκόμαστε σε τέτοιες γιορτές, όπως το Final Four.
Ο Πανελλήνιος μετά από 9 χρόνια θα αγωνιστεί σε ένα Final Four και αυτό αποτελεί για όλο τον Σύλλογο μεγάλη τιμή.
Μετά από μία προσπάθεια δύο χρόνων τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους σε έναν τελικό που θα τους μεγαλώσει τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά. Απέναντι μας έχουμε μία ομάδα που τα αποτελέσματα που έφερε για να φτάσει ως εδώ μιλάνε από μόνα τους.

Στην ερώτηση για το αν είναι φαβορί ο Πανελλήνιος απάντησε: «Ναι. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, όχι στον πραγματικό αγώνα».

Για την παρουσία του και στα 9 Final Four του Πανελληνίου (8 ως αθλητής και τώρα ως προπονητής) είπε: «Είναι μεγάλη ευλογία να βρίσκομαι σε μεγάλα παιχνίδια και τώρα σαν προπονητής να συνεχίζω την προσπάθεια των προηγούμενων προπονητών και αθλητών που έχουν κάνει τον Πανελλήνιο αξιοσέβαστο σε όλο το ελληνικό χάντμπολ».



e-genius.gr ...intelligent web software