Συνάντηση Προέδρων στα Σκόπια

| Διεθνή Νέα

Egypt Portugal GALLERY Semi final 4866
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής και ο Πρόεδρος της IHF Δρ. Μουσταφά Χασάν μίλησαν για το Παγκόσμιο του 2021

Ολοκληρώνεται σήμερα στα Σκόπια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Κ19, διοργάνωση την οποία θα φιλοξενήσει η χώρα μας το καλοκαίρι του 2021.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή, το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Κώστα Βιολιτζή, τον συντονιστή Εθνικών Ομάδων Νίκο Μάντζο, τον Ομοσπονδιακό προπονητή Εφήβων Νίκο Γεωργιάδη και τον συνεργάτη του Γιάννη Πηλαλίδη, βρίσκεται στα Σκόπια για τους αγώνες, αλλά και για συζητήσεις.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δρ. Μουσταφά Χασάν είχαν συνάντηση και στο επίκεντρο ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους δύο παράγοντες ήταν η μικρή προσέλευση θεατών στους αγώνες στα Σκόπια, και τονίστηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός προγράμματος προώθησης και μάρκετινγκ που θα επιφέρει μεγαλύτερη προσέλευση θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση των Σκοπίων, είναι η τελευταία που διεξάγεται με 24 ομάδες, καθώς από το επόμενο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, θα λάβουν μέρος 32 ομάδες.

Σήμερα ο Κώστας Γκαντής και ο Δρ. Μουσταφά Χασάν αναμένεται να έχουν και πάλι συνεργασία για επιμέρους ζητήματα της διοργάνωσης.

(Από αριστερά στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής με τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας, Αντρέας Μίκελμαν και τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Δρ. Μουσταφά Χασάν και στις κερκίδες του «Μπόρις Τραϊκόφσκι»).