Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (6η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Δαϊς 17:00 (ΕΡΤ2), ΑΣΕ Δούκα- ΕΣΝ Βριλησσίων
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)
https://www.ertflix.gr/epg/channel/ept2-live

Παραδοσιακό χαντμπολικό και γειτονικό ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στο Δαϊς, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του αθλήματος που τους χωρίζει η Λεωφόρος Πεντέλης και τα γήπεδα τους απέχουν μόλις 3 χιλιόμετρα.
Ταυτόχρονα με αυτό το παιχνίδι εγκαινιάζεται και η νέα συνεργασία ΟΧΕ- ΕΡΤ και η νέα τηλεοπτική ημέρα/ώρα για το άθλημα.
Ο Δούκας έχει 5 πόντους και βρίσκεται κοντά στην 4αδα, παρά την ήττα του από τον Διομήδη εντός έδρας, η οποία χάλασε κάπως το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας.
Τα Βριλήσσια επίσης ξεκίνησαν πολύ καλά με δύο σημαντικά αποτελέσματα εκτός έδρας, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν 3 σερί ήττες, οι δύο από ΑΕΚ και Ολυμπιακό ομολογουμένως εντός προγράμματος.
Φίλιππος Χατσατουριάν (αθλητής Δούκα): «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Όλη την εβδομάδα δουλεύει με το τεχνικό team με στόχο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και να πάρουμε τους δύο βαθμούς ώστε να βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε πριν την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος».
Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Το παιχνίδι αυτό δεν μας βρίσκει στα καλύτερά μας, καθώς δεν θα έχουμε πιθανότατα στη διάθεση μας τα δύο τριάρια μας, τους Τόμπρο και Μπαλάσκα. Υπάρχει ιδιαίτερο πάθος στα παιχνίδια μεταξύ μας. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε και τις απουσίες που έχουμε».

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΧΑΝΘ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Μιχαηλίδης)
https://www.youtube.com/watch?v=YVevQOogwZY

Σημαντικό ματς στη Μίκρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι είναι οι μοναδικοί σύλλογοι που δεν έχουν ακόμα βαθμό στη Handball Premier.
Χωρίς τους μόνιμους απόντες Τζέλη και Μαρίνο θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, αμφίβολος ο τραυματίας Κούστουντιτς για τη ΧΑΝΘ.
Μπάμπης Ανανιάδης (τεχνικός Πυλαίας): «Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για ένα ντέρμπι. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και για αγωνιστικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Το πάθος και η θέληση θα μετρήσουν περισσότερο και η ομάδα που θα τα έχει θα κερδίσει».
Νίκος Μωυσής (τεχνικός ΧΑΝΘ): «Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με τη Πυλαία έχουμε τους ίδιους στόχους, χρειαζόμαστε τους δύο βαθμούς για να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα μείνει πιστή στο πλάνο της, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη».



e-genius.gr ...intelligent web software