Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (5η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)

Στη Νάουσα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Ζαφειράκη.
Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Μας ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ζευγάρι παιχνιδιών με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θα δώσουμε το 100%, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».
Νικόλας Λιάπης (διεθνής πίβοτ Ολυμπιακού): «Το παιχνίδι με τον Ζαφειράκη θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς, πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό μας ματς αυτής της σεζόν. Σίγουρα, όλα τα ματς είναι σημαντικά για εμάς, καθώς μέσα από αυτά βελτιώνουμε το παιχνίδι μας. Θα εμφανιστούμε σοβαροί, για να πάρουμε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη και στη συνέχεια, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου».

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Bianco Monte Δράμα
(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)

Σπουδαίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και τη Δράμα, τους περσινούς φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος να συγκρούονται λίγες ημέρες πριν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.
Η Δράμα έχει το απόλυτο με 4/4 στο πρωτάθλημα και φέτος είναι αήττητη σε 6 αγώνε με 5 νίκες και 1 ισοπαλία.
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ψυχολογία μετά τη νίκη στην εκπνοή επί του Ιωνικού.
Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί της Πυλαίας, αλλά έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και χρειάζεται οπωσδήποτε τους δύο πόντους, αλλιώς θα χάσει την επαφή με την κορυφή, ενώ θα απομακρυνθεί σημαντικά από την 4αδα.
Γιάννης Αμπατζίδης (τιμ μάνατζερ ΠΑΟΚ): «Από την αρχή της χρονιάς είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με απαιτητικούς αγώνες, αντιμετωπίζοντας παράλληλα αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Με την Πυλαία κάναμε μια νέα αρχή. Τώρα παίζουμε με την Δράμα στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας ωθήσει σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πέρυσι, μέσα στη Δράμα, ήταν σαν να παίζουμε στο σπίτι μας, αλλά στον εντός έδρας αγώνα δεν είχαμε τη στήριξη του κόσμου μας, δυστυχώς. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε μια άλλη ομάδα, παίρνουμε ώθηση. Γεμίζουμε με φιλάθλους μας όλα τα γήπεδα της Βόρειας Ελλάδας, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να τους έχουμε κοντά μας στην έδρα μας, όπως παλιά. Θα παλέψουμε να τους φέρουμε ξανά κοντά μας. Ελπίζω κι εύχομαι ο κόσμος μας να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και να γίνει η αρχή για να ξαναγεμίσει η Μίκρα».
Κώστας Κοτσιώνης (περιφερειακός Δράμας): «Αρχίζει μια πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι της Τετάρτης δε θα είναι εύκολο αλλά ο στόχος της ομάδας μας παραμένει ο ίδιος, να διατηρήσει το αήττητο».

Βριλησσίων 20:45, ΕΣΝ Βριλησσίων- ΑΕΚ
(Τόλιος- Φωκίτης, Ανταλής)

Ενδιαφέρον παιχνίδι στα Βριλήσσια με τη σκληροτράχηλη τοπική ομάδα να υποδέχεται την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι το φαβορί, έχοντας το απόλυτο έως τώρα με 4/4, ωστόσο η ομάδα των Βριλησσίων έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ενώ στο α’ ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό είχε εντυπωσιακή εικόνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο ο Γιώργος Πέρρος θα τιμηθεί από την ΟΧΕ και τον ΕΣΝ Βριλησσίων.
Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Παίζουμε με τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος μέσα σε τρεις μέρες. Μετά τον Ολυμπιακό έχουμε την ΑΕΚ που διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης. Οδηγός μας είναι το α’ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε να γίνει ένας αγώνας- γιορτή»
Αρμάντο Σίνα (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Μπροστά μας έχουμε ένα ματς με τα Βριλήσσια. Είναι μία καλή ομάδα, που την αντιμετωπίσαμε και στα φιλικά. Πρέπει να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους 2 βαθμούς και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη δύσκολη συνέχεια».

 



e-genius.gr ...intelligent web software