Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (4η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΧΑΝΘ -κεκλεισμένων των θυρών-
(Καρυδάκης- Μπράμου, Ανταλής)

https://www.youtube.com/watch?v=Ucdk1EwtGo4

Στην άδεια λόγω τιμωρίας αίθουσα «Κασιμάτης» η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της απέναντι στη ΧΑΝΘ και φυσικά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά αγνοεί ακόμα τους πρώτους της βαθμούς και προφανώς ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή εικόνα που θα την βοηθήσει να βρει ρυθμό για άλλα ματς που είναι στα μέτρα της.

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- Ιωνικός Bfon
(Τόλιος- Τσιάνας, Αγγελίδης)

https://www.youtube.com/@dramatv-eo1ko/streams

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Δράμα που έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 πρώτα της ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Δραμινοί με το απόλυτο «3 στα 3» είναι στην κορυφή της Handball Premier μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Ιωνικός την περασμένη αγωνιστική ξέσπασε απέναντι στην Πυλαία κατακτώντας την πρώτη του νίκη, αλλά ψάχνει να βρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να μπει για τα καλά στο γκρουπ των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν στη σεζόν.

Έκτορας Πολύδωρος (πίβοτ Δράμας): «Ο Ιωνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Στο σπίτι μας εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο και θα παλέψουμε να πάρουμε την νίκη. Και αυτό το Σάββατο περιμένουμε τον απίστευτο κόσμο μας να έρθει να μας δώσει ώθηση και να γίνει ο 8ος παίκτης μας»

Θοδωρής Δεληχρήστος (περιφερειακός Ιωνικού): «Αντιμετωπίζουμε μία άξια ομάδα που έχει δύσκολη έδρα. Έχοντας ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό αγώνα για τον οποίο έχουμε δουλέψει σκληρά, οπότε έχει μεγάλη σημασία για εμάς να ανεβάσουμε απόδοση και να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτάσουμε σε αυτό»

Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ζαφειράκης Νάουσας -κεκλεισμένων των θυρών-
(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Σαμαράς)

https://www.youtube.com/@KilkisChannel/streams

Μεγάλο παιχνίδι στο Κιλκίς με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι γηπεδούχοι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και καλούνται σε ένα κομβικό ματς να είναι συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά απέναντι σε μια συμπαγής ομάδα, όπως ο Ζαφειράκης που την περασμένη αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό στα Βριλήσσια.

Κωνσταντίνος Μπουτκάρης (αθλητής Κιλκίς): «Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Δράμα και μια ισοπαλία με τα Βριλήσσια στην έδρα μας.Θελουμε να βγάλουμε αντίδραση σε αυτό το ματς, να μπούμε πιο μαχητικοί στο παιχνίδι και πιο συγκεντρωμένοι καθώς έχουμε απέναντι μας μια αρκετά καλή ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και έχουν καλούς αυτοματισμούς.Πιστευω έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στην βδομάδα, είδαμε τα λάθη μας, μελετήσαμε τον αντίπαλο και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου»

Kώστας Δεληγιάννης (τεχνικός Ζαφειράκη): «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ποιοτική ομάδα που έχει διεθνείς παίκτες που έχουν κατακτήσει τίτλους. Έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το ματς, υπάρχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας στα Βριλήσσια».

 

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΕΣΝ Βριλησσίων
(Σκλαβενίτης- Χρόνης, Τσάκωνας)

https://www.megatv.com/

Φαβορί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τα Βριλήσσια στο ΚΓ Ηλιούπολης ενόψει και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με τη Φάϊβερς.

Για τον Ολυμπιακό στο στάδιο της αποθεραπεία του είναι ο Πέριτς, ο Κανδύλας είναι αμφίβολος, ενώ για τα Βριλήσσια αμφίβολος είναι ο Πέτρος Στάθης και εκτός σίγουρα ο Τόμπρος.

Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Ολυμπιακού): «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, φέτος. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μάθουμε να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωση μας και να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά μας διαστήματα. Η ομάδα μας όλο και βελτιώνεται και πιστεύω, ότι το φετινό μας... ταβάνι είναι ακόμα πιο ψηλό, σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν».

Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Παίζουμε με την πρωταθλήτρια ομάδα και τη φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Μόνο κέρδη μπορεί να έχουν τα Βριλήσσια από τα ματς με τέτοιους μεγάλους αντιπάλους. Είναι μια ευκαιρία να τεστάρουμε και τις δυνάμεις μας».

 

Σπίτι του Χάντμπολ 19:30, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ
(Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης)

https://www.youtube.com/@orasitv/streams

Πυλαία και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο παραδοσιακό ντέρμπι της Μίκρας με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα. Φέτος η ομάδα της Πυλαίας δεν έχει την ποιότητα που είχε τις προηγούμενες χρονιές και ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί, με το «Δικέφαλο» ωστόσο να μην έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και να ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
Καραλής 15:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μεϊμαρίδης)

https://www.youtube.com/watch?v=BEwVY8iF5CE

Σε καλή κατάσταση ο Δούκας μετά τη νίκη επί του Ιωνικού και την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό απέναντι στον Διομήδη.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν χαρακτήρα και ανθεκτικότητα στο ξεκίνημα της σεζόν και με όπλο την ταχύτητα τους θα προσπαθήσουν για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Διομήδης από την άλλη πλευρά άφησε καλές εντυπώσεις στα δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφού παρά τις ήττες του ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και έδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την τετράδα των πλέι οφ.

 



e-genius.gr ...intelligent web software