Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (3η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Βριλησσίων 15:00, ΕΣΝ Βριλησσίων- Ζαφειράκης Νάουσας
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Βέργος)
https://www.youtube.com/watch?v=EQOzeRP5p1k

Σπουδαίο παιχνίδι στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας στο εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εκκίνηση στη Handball Premier με τρεις εκτός έδρας βαθμούς, με νίκη επί της ΧΑΝΘ και ισοπαλία στο Κιλκίς.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν από τον Διομήδη στην Αργολίδα, ενώ έκαναν το καθήκον τους εντός έδρας απέναντι στη ΧΑΝΘ.
Μοιραία ξυπνούν μνήμες από το προ διετίας μεταξύ τους ματς στα Βριλήσσια, το οποίο διεξήχθη επίσης Οκτώβριο και ήταν ορόσημο για τις δύο ομάδες. Η νίκη του Ζαφειράκη με 38-28 έδωσε το έναυσμα στην ομάδα της Νάουσας για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η ήττα αυτή για τη Βριλήσσια αποδείχθηκε καθοριστική και βαθμολογικά και ψυχολογικά, αφού παρά το καλό ξεκίνημα τελικά υποβιβάστηκαν στην Α2.
Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν για ένα ακόμη ματς τον Γιώργο Τόμπρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πλήρεις.
Θάνος Τούτσης (προπονητής ΕΣΝ Βριλησσίων): «Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς στο πλάνο μας ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Ο Ζαφειράκης έχει σταθερό κορμό και καλούς παίκτες. Σε σχέση με πριν από δύο χρόνια είμαστε πιο έτοιμοι για τις απαιτήσεις του αγώνα, Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια, νίκες σε τέτοια ματς μπορούν να σου αλλάξουν τους στόχους της σεζόν».
Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Έχουμε καλές αναμνήσεις από το ματς του 2022 και γενικά παρουσιαζόμαστε καλοί στα εκτός έδρας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το ματς. Τα Βριλήσσια δείχνουν πιο έτοιμα σε σχέση με πριν δύο χρόνια, είναι πλέον ομάδα Α1 και αυτό το έδειξαν και στις δύο πρώτες αγωνιστικές».

ΧΑΝΘ 17:00, ΧΑΝΘ- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή
(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Δελόγλου)
https://www.youtube.com/live/zn0qTwDkQXE

Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη ΧΑΝΘ με τις δύο ομάδες να έχουν διαμέτρου αντίθετους στόχους.
Ανδρεαδάκης, Σκούφας, Μπίλλιας είναι νοκ άουτ για τους γηπεδούχους.
Νίκος Μωυσής (τεχνικός ΧΑΝΘ): «Είχαμε καλύτερη εικόνα στο ματς με το Ζαφειράκη. Απέναντι στον Ολυμπιακό θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, είναι από τα ματς που μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε».
Στέφανος Μιχαηλίδης (διεθνής πίβοτ Ολυμπιακού): «Εχουμε μπροστά μας ένα ματς με την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας και φυσικά, διαφορετικών στόχων. Στόχος μας είναι, φυσικά, η νίκη και να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό για τα παιχνίδια που έρχονται και φυσικά, τα ευρωπαϊκά τέλη Οκτωβρίου. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, να πάρουμε την νίκη και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο».

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΓΑΣ Κιλκίς
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Κατσίκης)

https://www.youtube.com/live/Sftma8UEifE
Σημαντικό παιχνίδι στη Δράμα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ούσες αήττητες με τους γηπεδούχους να έχουν δύο νίκες και το Κιλκίς μία νίκη και μία ισοπαλία.
Η ομάδα της Δράμας θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα, ενώ η ομάδα του Κιλκίς που φέτος έχει υψηλούς στόχους θα επιδιώξει σε κάθε ματς το θετικό αποτέλεσμα.

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΑΕΚ
(Τόλιος- Σκλαβενίτης, Τσάκωνας)

https://www.youtube.com/watch?v=poLehW0HqDg
Μεγάλο ντέρμπι στην Αργολίδα με τον Διομήδη Άργους να φιλοξενεί την ΑΕΚ.
Οι «Λύκοι» ακόμα και στην ήττα τους από τον Ολυμπιακό έδειξαν καλά στοιχεία, είναι συμπαγής ομάδα και θα παίξει με όπλο και την παράδοση που είναι υπέρ του στα εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.
Η Ένωση ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα, αλλά επί της ουσίας θα δώσει το πρώτο της σοβαρό τεστ, καθώς και ο Διομήδης είναι μια ισχυρή ομάδα αλλά και γιατί σχεδόν πάντα αντιμετωπίζει προβλήματα σε αυτή την έδρα, ακόμα και σε χρονιές που είχε μεγάλη υπεροχή.
Στέλιος Ασβεστάς (δεξιός ίντερ Διομήδη) «Προερχόμαστε από μια σειρά 4 δύσκολων αγώνων σε 9 ημέρες. Θεωρώ ότι ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις και έχουμε βρει τον αγωνιστικό ρυθμό και την χημεία που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει! με το μοναδικό τρόπο που κάνει πάντα!»
Γιαν Ζεντί (τερματοφύλακας ΑΕΚ): «Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που ηττήθηκε δύσκολα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Σίγουρα ο Διομήδης θα προσπαθήσει να επανέλθει εντός έδρας. Είναι στο χέρι μας το να παρουσιαστούμε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο να κατακτήσουμε τους 2 βαθμούς της νίκης».

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Bfon- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Φωκίτης- Χρόνης, Ανταλής)
https://www.youtube.com/watch?v=MHQ0pPuWvyA

Στη Νέα Φιλαδέλφεια Ιωνικός και Πυλαία ψάχνουν τους πρώτους πόντους στη σεζόν μετά τις ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές.
Ο Ιωνικός θέλει να αφήσει πίσω τα ματς με ΑΕΚ και Δούκα και ειδικότερα αυτό του Δαίς που δεν είχε καθόλου καλή εικόνα.
Αντίπαλος του ο ΑΕΣΧ Πυλαίας που έκανε μεγάλη ανανέωση, αλλά δεν θα είναι εύκολη λεία για καμία ομάδα και αυτό φάνηκε απέναντι στη Δράμα όπου είχε ανταγωνιστικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Μιχαηλίδης)
https://www.youtube.com/watch?v=OeEGLN6ccmw

Μεγάλο ντέρμπι και στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με τον Δούκα.
Αν και μόλις στην 3η αγωνιστική το παιχνίδι είναι καθοριστικό για τους γηπεδούχους που μετρούν τρεις σερί ήττες σε ισάριθμα ματς με -30 παθητικό και ειδικότερα στο πρωτάθλημα δύο βαριές ήττες από Ολυμπιακό (-12) και ΑΕΚ (-11).
Η 12η είναι μία μη συνηθισμένη θέση για τον ΠΑΟΚ και επιβάλλεται να πάρει άμεσα βαθμούς για να μη χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις και το παιχνίδι με τον Δούκα είναι μια καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα των εκπαιδευτηρίων ήταν ανταγωνιστική απέναντι στη Δράμα παρά την ήττα, κέρδισε με καλό και παραγωγικό χάντμπολ τον Ιωνικό και σίγουρα έχει σαν στόχο το θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό το ματς με όπλο τον ενθουσιασμό και την ταχύτητα.
Πριν την έναρξη του ματς θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999.
Νικόλας Κουκμίσης (αθλητής ΠΑΟΚ):
«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα, και έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του αντιπάλου. Το κλειδί είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100%, και να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο».
Τζανής Μπατής (αθλητής Δούκα):
«Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με δυναμική που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Handball Premier. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ιωνικού ΝΦ. Με την κατάλληλη προετοιμασία, επιμονή και αγωνιστική συγκέντρωση θα διεκδικήσουμε τους δυο βαθμούς».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software