Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (2η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Δαϊς 13:00, ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός Bfon (χωρίς θεατές)
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)
Live: https://www.youtube.com/watch?v=Sgqk64ph4ms

Μεγάλο παραδοσιακό χαντμπολικό ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα σε Δούκα και Ιωνικό θα διεξαχθεί στο Δαϊς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω του ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα το πιστοποιητικό πυρασφάλειας του κλειστού.
Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Δράμα και ΑΕΚ αντίστοιχα, έδειξαν όμως καλά στοιχεία.
Ο Δούκας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και περιμένει πολλά από τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών, αλλά ο ενισχυμένος Ιωνικός έχει φέτος υψηλούς στόχους και θέλει και αυτός να πάρει τους πρώτου βαθμούς στη σεζόν.

Δηλώσεις
Τάσος Παπαδιονυσίου (διεθνής πίβοτ Δούκα):
«Είναι το πρώτο μας εντός έδρας ματς για την φετινή σεζόν. Θέλουμε να αποκτήσουμε σιγά - σιγά μια ταυτότητα σαν ομάδα η οποία θα μας φέρει και νικηφόρα αποτελέσματα. Για το παιχνίδι πιστεύω δεν υπάρχουν μυστικά οι δυο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά και αυτός που θα επιβάλλει τον ρυθμό του θα έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη απέναντι στον Ιωνικό».
Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (διεθνής πίβοτ Ιωνικού):
«Η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι έκανε την προσπάθειά της. Θεωρώ ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και πρέπει να τα κρατήσουμε και, άλλα που πρέπει να διορθώσουμε.
Αυτό το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός, σε μια καλή έδρα. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και θα παίξουμε για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».
Θέμης Ηλιόπουλος (διεθνής Δ. ίντερ Ιωνικού):
«Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, κάναμε ενα ξεκίνημα με καλά στοιχεία αλλά, και άσχημα. Θέλουμε να βελτιωθούμε στο παιχνίδι μας και γι αυτό το λόγο τα δίνουμε ολα στην προπόνηση. Το Σάββατο παίζουμε στο Μαρούσι με τον ΔΟΥΚΑ, μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και περιμένω το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες».

ΟΑΚΑ 15:00, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (κεκλεισμένων των θυρών)
(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Ανταλής)
Live: https://www.youtube.com/watch?v=O9JXoxlnK84

Ντέρμπι «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Για την Ένωση είναι το πρώτο σοβαρό τεστ απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει 3ο ντέρμπι μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς προηγήθηκαν τα δύο ματς με Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο ήττες με μέτριες εμφανίσεις, ψάχνουν να βγάλουν αντίδραση σε ένα ακόμα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Δηλώσεις
Δημήτρης Παναγιώτου (διεθνής πλέι μέικερ ΑΕΚ)
«Μετά από την απαιτητική πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Μια πολύ ικανή και ποιοτική ομάδα, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μαχητικότητα στο γήπεδο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί υψηλή συγκέντρωση, ώστε να στοχεύσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Οι άδειες κερκίδες δυσκολεύουν περισσότερο το έργο μας, διότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι η βοήθεια του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Όμως, είμαστε έτοιμοι να αποτυπώσουμε στο γήπεδο όλη τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Τάσος Τσαμουρίδης (πίβοτ ΠΑΟΚ):
«Προερχόμαστε από δύο ήττες σε Super Cup και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και σίγουρα μας προβληματίζει και μας αφήνει μία πικρία. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα πάνω στο τι πρέπει να προσέξουμε με την ΑΕΚ, και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι ώστε αύριο να βγάλουμε την αντίδραση που θέλουμε, τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι ,όσο για το ψυχολογικό, για την συνέχεια του δύσκολου προγράμματος».

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Bianco Monte Δράμα
(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Μιχαηλίδης)
Live: https://www.youtube.com/watch?v=bQfWAPnMbkE

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Δράμα στη σεζόν με ευρωπαϊκή πρόκριση και νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Δούκα, ενώ διατηρεί το αήττητο στα τρία πρώτα ματς!
Η ομάδα της Δράμας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και πρωταγωνιστικούς στόχους και αυτή τη σεζόν σε σχέση με την Πυλαία που έχει αποδυναμωθεί αισθητά και θα ψάξει την έκπληξη και σε αυτό το παιχνίδι με μοναδικό στόχο την παραμονή.

Δηλώσεις
Νίκος Κρητικός (διεθνής Α. ίντερ Δράμας):
«Δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτή την φορά κόντρα στην ομάδα της Πυλαίας. Σίγουρα υπάρχει κόπωση αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι στην πάντα ιδιαίτερα μαχητική Πυλαία για να φτάσουμε στους δύο βαθμούς της νίκης.

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΕΣΝ Βριλησσίων (κεκλεισμένων των θυρών)
(Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)
Live: https://www.youtube.com/live/dSi0Z-iVlwA

Μετά την άνετη νίκη στην έδρα της Πυλαίας ο ΓΑΣ Κιλκίς αναζητά τη 2η συνεχόμενη νίκη του αυτή τη φορά εντός έδρας απέναντι στα νεοφώτιστα Βριλήσσια που επίσης θέλουν το «2 στα 2» μετά το σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη επί της ΧΑΝΘ.
Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα και δείχνουν ότι φέτος έχουν γεμάτο ρόστερ, ειδικότερα στην επίθεση.
Τα Βριλήσσια δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς όπως έδειξε και στην πρεμιέρα είναι συμπαγής ομάδα και θα παλέψει να πάρει το αποτέλεσμα.

Δηλώσεις
Χρήστος Μήγγας (πίβοτ Κιλκίς):
«Ξεκινήσαμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό. Αν και η ομάδα των Βριλησσίων ανέβηκε φέτος στην Α1, έχει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ που μας υποχρεώνει να είμαστε σε εγρήγορση. Ο αγώνας χρειάζεται προσοχή, όμως έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ελπίζω ο κόσμος που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση μέσω live-streaming να μας στείλει όλη του την θετική ενέργεια».

ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΧΑΝΘ
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Κατσίκης)
Live: https://www.youtube.com/watch?v=nObo7AIZab4

Σπουδαίο ματς στη Νάουσα με Ζαφειράκη και ΧΑΝΘ να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Ο Ζαφειράκης στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Διομήδη και ηττήθηκε εύκολα, αλλά στην έδρα του τα πράγματα είναι διαφορετικά και παρουσιάζει άλλο πρόσωπο.
Η ΧΑΝΘ με το… καλημέρα έγινε το αουτσάιντερ της παραμονής μετά την εντός έδρας ήττα από τα Βριλήσσια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και ψάχνει να βρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για να ρεφάρει την κακή πρεμιέρα και να πιστέψει περισσότερο στις δυνάμεις της.

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Μίγκας)
Live: https://www.megatv.com/megasports/

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στη σεζόν με τίτλο (Σούπερ Καπ) και ευρεία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε μία έδρα που τα τελευταία χρόνια έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι, κοστίζοντας του μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας τη σεζόν 2022-2023.
Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς και είναι το φαβορί απέναντι στον Διομήδη και θέλουν να δώσουν μια καλή παράσταση, καθώς είναι και η πρεμιέρα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της υβριδικής τηλεόρασης του mega (mega play και megatv.com).
Από την άλλη πλευρά ο Διομήδης έχει ξεκινήσει επίσης εξαιρετικά τη σεζόν με ευρωπαϊκή πρόκριση και νικηφόρα πρεμιέρα με το Ζαφειράκη. Η ομάδα του Άργους είναι σκληροτράχηλη και σίγουρα θα προσπαθήσει να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Δηλώσεις
Σάββας Σάββας (διεθνής Α. ίντερ Ολυμπιακού):
«O Διομήδης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει ωραίο χάντμπολ. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε κάθε φορά. Η ομάδα, μέχρι τώρα, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα. Παίζουμε γρήγορο και καλό χάντμπολ, με μια σκληρή άμυνα. Σίγουρα, έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, για αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».



e-genius.gr ...intelligent web software