Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (1η αγωνιστική- Προαναγγελία)

| Handball Premier

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται αύριο η 1η αγωνιστική της Handball Premier περιόδου 2024-2025.
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Τετάρτη με τον αγώνα Bianco Monte Δράμας- ΑΣΕ Δούκα, ενώ η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με την αναμέτρηση Διομήδης Άργους- Ζαφειράκης Νάουσας.

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Κιλκίς
(Γράψας- Κυριακού, Δελόγλου)

Live: https://www.youtube.com/watch?v=cn1nerShWNw
Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και ιδιαίτερα νεανική σύνθεση που έχεις ως βάση της την εφηβική ομάδα θα παραταχτεί στο φετινό πρωτάθλημα η Πυλαία. Ο σύλλογος αποφάσισε να μειώσει αισθητά το μπάτζετ και παράλληλα να επενδύσει στα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, χτίζοντας μια ομάδα με γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η Πυλαία θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας πολύ δύσκολο έργο.
Από την άλλη πλευρά ο ΓΑΣ Κιλκίς ενισχύθηκε σημαντικά με τους διεθνείς Δομπρή, Ελευθεριάδη, Αλεξανδρίδη στην περιφέρεια, τους Παπαγιάννη, Κουτουλογένη, ενώ κράτησε τους Ουκρανούς Μποροντάι και Μπερέζνι.

Δηλώσεις
Μπάμπης Ανανιάδης (τεχνικός Πυλαίας):
«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Εμείς κάναμε πολλές αλλαγές, έχουμε καινούργιο ρόστερ. Χρειαζόμαστε χρόνο και λόγο της μικρής ηλικίας των αθλητών και λόγω ομοιογένειας. Το Κιλκίς έχει ενισχυθεί με καλούς παίκτες. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ αύριο και ενδεχομένως στα περισσότερα ματς, αλλά θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε τον ενθουσιασμό. Πιστεύω στην ομάδα και τα παιδιά και εξάλλου διαχρονικά η Πυλαία είναι ομάδα των εκπλήξεων».

Νίκος Γεωργιάδης (τεχνικός Κιλκίς):
«Η ομάδα μας είναι πιο ενισχυμένη από πέρσι, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Τα παιδιά έδειξαν ενδιαφέρον και ζήλο στην προετοιμασία. Το παιχνίδι παρά την αποδυνάμωση της Πυλαίας κρύβει κινδύνους και χρειάζεται προσοχή. Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

ΧΑΝΘ 17:00, ΧΑΝΘ- ΕΣΝ Βριλησσίων
(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Παρτεμιάν)

Live: https://www.youtube.com/watch?v=skSxtzLOXQE

Οι δύο νεοφώτιστές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. ΧΑΝΘ και Βριλήσσια θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή και μαζί με την Πυλαία, αποτελούν τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στο τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας της φετινής Handball Premier.
H XANθ διατήρησε όλο το βασικό κορμό της περσινής περιόδου, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο Μαυροβούνιους και κάποια έμπειρα παιδιά που αγωνιζόντουσαν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.
Τα Βριλήσσια απέκτησαν τους έμπειρους Μπάγιο, Μπραουδάκη, τον Μ. Στάθη που έκανε καλή σεζόν στον Πανελλήνιο, τον Μπαλάσκα που ήταν στον Ιωνικό και τον Τσαμεσίδη που επαναπατρίστηκε.

Δηλώσεις

Νίκος Μωυσής (τεχνικός ΧΑΝΘ):
«Είμαστε μια νεανική ομάδα, διαθέτουμε πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Έχουμε στόχο να αναδείξουμε τα παιδιά αυτά και να πάρουν εμπειρίες στη μεγάλη κατηγορία. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η παραμονή.
Η πρεμιέρα με τα Βριλήσσια είναι πολύ σημαντική. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχουμε ίδιους στόχους. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για αυτό το ματς, ώστε να καταφέρουμε να το κερδίσουμε».

Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων):
«H πρεμιέρα είναι πάντα είναι δύσκολη, ειδικότερα που αντιμετωπίζουμε τη ΧΑΝΘ στην έδρα της που επίσης είναι νεοφώτιστη και έχει τον ίδιο στόχο με εμάς.
Ελπίζω ότι ως ομάδα φέτος θα κάνουμε το βήμα παραπάνω που δεν μπορέσαμε πριν δύο χρόνια και θα μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι με περισσότερη εμπειρία και πιστεύω θα έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας».

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Bfon- ΑΕΚ
(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Τσάκωνας)

Live: https://www.youtube.com/live/qBL4OPEoPvA

Το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας θα διεξαχθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον γηπεδούχο Ιωνικό να φιλοξενεί την ΑΕΚ.
Ο Ιωνικός σημαντικά ενισχυμένος με τους Ηλιόπουλο, Καραμπουρνιώτη και τον Σέρβο τερματοφύλακα Ραντοβάνοβιτς θα βρεθεί απέναντι στην ΑΕΚ που άλλαξε τους 15 από τους 18 παίκτες του ρόστερ. Η Ένωση διαθέτει μια πλειάδα σπουδαίων ξένων μονάδων και πολύ ταλαντούχων ελληνόπουλων όπως οι Παναγιώτου και Κουκουλάς. Είναι όμως μια εντελώς καινούργια ομάδα και θα χρειαστεί χρόνο για να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο και ομοιογενές σύνολο.

Δηλώσεις
Μάκης Παπακώστας (τεχνικός Ιωνικού):
«Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά η έχουν κρατήσει το βασικό τους κορμό από πέρυσι. Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν αρκετές εκπλήξεις και ελπίζω σε ένα πρωτάθλημα αρκετά ποιοτικό. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ομάδα που έχει αποκτήσει παίχτες παγκόσμιας κλάσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι ότι μας αναλογεί».

Φρεντερίκ Μπουζόν (τεχνικός ΑΕΚ)
«Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, ακόμα και αν ακόμα έχουμε περιθώρια να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Είναι ώρα να αρχίσουμε, μιας και ξεκινήσαμε 1 Αυγούστου την προετοιμασία και έχει… τραβήξει πολύ. Οι παίκτες θέλουν τώρα να παίξουν επίσημα παιχνίδια και την ίδια στιγμή να συνεχίσουν να προπονούνται για να γίνουν ακόμα καλύτεροι ως σύνολο με τους παίκτες που ήρθαν προς το φινάλε της προετοιμασίας».

 



e-genius.gr ...intelligent web software