Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ημιτελικά Handball Premier: Δράμα- Ολυμπιακός

| Handball Premier

Πράξη δεύτερη αύριο (29/5, 17:00) στους ημιτελικούς Bianco Monte Δράμα- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται 1-0 στις νίκες και θέλουν μία ακόμη για να προκριθούν στον τελικό, όπου περιμένει ήδη η ΑΕΚ.

Για τη Δράμα το παιχνίδι είναι γιορτή, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας για φέτος σε μία μαγική σεζόν με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο καταλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους τόσο την 4η θέση, ενώ έπαιξαν και στον τελικό του Κυπέλλου!

Η Δράμα ετοιμάζει μία μεγάλη εθελοντική δράση με το Όραμα Ελπίδας και τον Ερυθρό Σταυρό για εύρεση δοτών μυελού των οστών.

Ο σύλλογος πριν τον αγώνα θα τιμήσει τον Σάκη Βαλαβάνη για την ανιδιοτελή του προσφορά ζωής ως δότης μυελού των οστών ο οποίος χάρισε ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας.

Επίσης θα τιμηθεί ο Αχιλλέας Τόσκας ο οποίος την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου τη γερμανική Boundesliga και είχε τεράστια συμμετοχή στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός μετά από τον τελικό του EHF European Cup με την Βάλουρ στο ΣΕΦ και την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου στη διαδικασία των πέναλτι, καλείται να ξαναβρεί την ψυχολογία του για να φτάσει στο μεγάλο στόχο της σεζόν που είναι το πρωτάθλημα, έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Σλοβένος πίβοτ Κάβτσιτς.

Δηλώσεις
Μπάμπης Δομπρής (πλέι μέικερ Ολυμπιακού):
«Αύριο, αντιμετωπίζουμε την Δράμα για τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του EHF European Cup, η οποία όμως, δυστυχώς, στις λεπτομέρειες, δεν μας επέτρεψε να σηκώσουμε τον τίτλο. Εμείς θέλουμε, με την επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που στο γήπεδο της έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή, να κάνουμε το 2-0 στη σειρά, που θα μας επιτρέψει να έχουμε κάποιες μέρες ξεκούρασης και ανασύνταξης, πριν από τους τελικούς του πρωταθλήματος, με μόνο στόχο να φέρουμε ξανά τον τίτλο στον Πειραιά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που και το Σάββατο ήταν συγκλονιστικός στο ΣΕΦ».



e-genius.gr ...intelligent web software