Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: Η προαναγγελία της 20ης αγωνιστικής (24-26/2)

| Handball Premier

Σε τέσσερις... δόσεις διεξάγεται η 20η αγωνιστική της Handball Premier. Η αυλαία άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου η ΑΕΚ επικράτησε της ΧΑΝΘ με 22-30.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Ιωνικός Affidea - Ολυμπιακός ΣΦΠ / Όμιλος Ξυνή

Γήπεδο: Ιωνικού
Ώρα: 20:00
Διαιτητές: Γιακαλής - Καρυδάκης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=8Pbz7Vh4qMA
Είκοσι βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες στη βαθμολογία της Handball Premier (14 ο Ιωνικός, 34 ο Ολυμπιακός) και αυτό το στοιχείο από μόνο του καταδεικνύει το φαβορί και το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 36-30.
Δηλώσεις
Σάβο Σλαβούλιτσα (αθλητής Ολυμπιακού): «To τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή που θα έχουμε, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Μετά από την καλή εμφάνιση με τη Δράμα, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να πάμε με νίκη στη διακοπή. Είμαστε όλοι υγιείς, έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα».

 Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
ΕΣΝ Βριλησσίων - Διομήδης Άργους
Γήπεδο: Βριλησσίων
Ώρα: 15:00
Διαιτητές: Νάσκος - Χαρίτσος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=C-ZOpT8N-Tk
Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να παραμείνουν στην κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται βαθμούς και παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Επομένως, το αγωνιστικό κίνητρο υπάρχει για τα Βριλήσσια.
Από την άλλη πλευρά, ο Διομήδης Άργους τυπικά χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα play off από το Σάββατο. Οι Αργίτες προέρχονται από σημαντική νίκη κόντρα στο Δούκα, αλλά και από την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος με την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Νίκαιας.
Στον πρώτο γύρο τα Βριλήσσια είχαν κερδίσει στο Άργος με 29-28.

ΑΣΕ Δούκα – Ζαφειράκης Νάουσας
Γυμναστήριο: ΟΑΚΑ
Ώρα: 17.00
Διαιτητές: Μερτινιάν - Τόλιος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas
Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» ο ΑΣΕ Δούκα θα υποδεχτεί τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα (16 βαθμούς) και πλέον διεκδικούν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη φετινή Handball Premier.
Δηλώσεις:
Λευτέρης Παγιάτης (παίκτης ΑΣΕ Δούκα): «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην έδρα του Διομήδη. Αναλύσαμε τα λάθη μας και έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο το Ζαφειρακη Νάουσας .Μια ομάδα που το τελευταίο καιρό έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες πριν την διακοπή του πρωταθλήματός».
Διογένης Αποστολίδης (παίκτης Ζαφειράκη Νάουσας): Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν έχουν πετύχει εύκολα πλέον την παραμονή τους και κοιτάνε πιο ψηλά. Ο Δούκας έχει σαφώς το προβάδισμα λόγω έδρας και κινήτρου, όμως η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και εναλλαγών».

Bianco Monte Δράμα - ΑΕΣΧ Πυλαίας
Γήπεδο: Κραχτίδη
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Πατιός - Τσιάνας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-nd6rn9ru2u/streams
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται στο "Δ. Κραχτίδης".
Οι γηπεδούχοι, μετά από δύο ήττες, αναζητούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ισοδυναμεί με ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η ομάδα της Πυλαίας, έδειξε ότι βρήκε τη δυναμική της, με δύο σπουδαίες νίκες επί των Βριλησσίων και του ΠΑΟΚ και θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να σφραγίσει την παραμονή στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο η Δράμα είχε επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη με 26-34.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ - Αερωπός Man Dynamic

Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Κινατζίδης - Φωτακίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=fmNRnPMoAx0
Στο "Σπίτι του Χάντμπολ" θα ολοκληρωθεί η 20η αγωνιστική, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αερωπό.
Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ είχε δύο ήττες από ΑΕΚ και Πυλαία. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν και μαθηματικά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και που επισήμανε και ο προπονητής τους, Πάνος Γούσιος.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Αερωπός με τις νίκες επί του Διομήδη και των Βριλησσίων, κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η κατάκτησή της πέμπτης θέσης στο φινάλε αποτελεί το μεγάλο στόχο για την ομάδα του Κώστα Τούτση και για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί βαθμούς, καθώς ακολουθεί με διαφορά ενός βαθμού η Δράμα.
Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει στην Έδεσσα, με 26-29.



e-genius.gr ...intelligent web software