Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: Η προαναγγελία της 19η αγωνιστικής

| Handball Premier

Τέταρτη στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη Handball Premier και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο. Τη Δευτέρα (20/2) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Bianco Monte Δράμα
Γήπεδο: Ηλιούπολης
Ώρα: 14:00
Διαιτητές: Μερτινιάν- Τόλιος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@OlympiacosSFP/streams
Οι δύο ομάδες συναντιούνται για τρίτη φορά φετός με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει δύο νίκες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκ των οποίων η δεύτερη ήταν δραματική καθώς κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Ρόμπερ Βέμπερ, πρώτο σκόρερ τους στο πρωτάθλημα με 109 γκολ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Φούχσε Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, που τον έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Δράμας, ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα από την ΑΕΚ στην έδρα της. Οι Δραμινοί, αναμένεται να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, στην προσπάθεια να κρατήσουν την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, καθώς τους καταδιώκουν με διαφορά ενός βαθμού ο Δούκας και ο Αερωπός.

 

Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΕΣΝ Βριλησσίων
Γήπεδο: Έδεσσας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV/streams
Σημαντική αναμέτρηση στην Έδεσσα. Ο Αερωπός θέλει τη νίκη στην προσπάθεια να ανέβει στην πέμπτη θέση, ενώ για τα Βριλήσσια πλέον κάθε αγώνας μοιάζει με τελικό, στην προσπάθεια να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Η αθηναϊκή ομάδα προσφάτως απέκτησε και τον Κώστα Κοτσιώνη με δανεισμό από την ΑΕΚ, με στόχο να ενισχυθεί σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Αερωπός προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Διομήδη Άργους, ενώ τα Βριλήσσια γνώρισαν την ήττα στην τελευταία αναμέτρηση με την Πυλαία.

Στον πρώτο γύρο ο Αερωπός είχε νικήσει στα Βριλήσσια με 33-37.

Ζαφειράκης Νάουσας- ΧΑΝΘ
Γήπεδο: Νάουσας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαϊδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=YGxRyAzGPj4
Μετά την ισοπαλία με τη Δράμα και τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού, ο Ζαφειράκης θέλει τους δύο βαθμούς κόντρα στη ΧΑΝΘ ώστε να βάλει ακόμη πιο στέρεα θεμέλια στην παραμονή του στη Handball Premier. Η ομάδα της Νάουσας κατάφερε να πάρει 7 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες στο δεύτερο γύρο και στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ θα είναι το απόλυτο φαβορί.
Από την άλλη πλευρά, η ΧΑΝΘ που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Δούκα (40-25), η οποία ήταν η 17η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.
Στον πρώτο γύρο ο Ζαφειράκης είχε κερδίσει στη Θεσσαλονίκη με 19-30.

Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα
Γήπεδο: Νέας Κίου
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-dv4cn9in8l/streams
Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται στο κλειστό της Νέας Κίου, ανάμεσα στον Διομήδη και τον Δούκα. Οι Αργίτες θέλουν τους βαθμούς για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες και να μην κινδυνεύσει η κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ενώ ο Δούκας, επιδιώκει να ανέβει στην πέμπτη θέση και να ξεπεράσει τη Δράμα.

Ο Διομήδης προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Αερωπό, ενώ ο Δούκας μετράει δύο σερί νίκες απέναντι σε Αερωπό και ΧΑΝΘ.

Στον πρώτο γύρο ο Δούκας είχε επικρατήσει με 37-29.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=oHdzTkHr-9E
Τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσει των δύο ομάδων έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό αναμένεται να συμβεί και στον κυριακάτικο αγώνα τους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Η Πυλαία, πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Βριλησσίων, όμως χρειάζεται κι άλλους βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή στην κατηγορία.

Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 30-26.



e-genius.gr ...intelligent web software