Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: Οι αγώνες της Κυριακής (12/2)

| Handball Premier

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Φωτακίδης - Κινατζίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=g8UTvMDn9EI
Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο "Σπίτι του Χάντμπολ", με τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Πέρα από το γόητρο, ο αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Η αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι η 13η στην ιστορία των δύο ομάδων, με τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (2017) να έχει λήξει ισόπαλος 17-17 στον Εύοσμο και έκτοτε οι ερυθρόλευκοι μετρούν 11 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι οφ.

Δηλώσεις
Πάνος Γούσιος
(προπονητής ΠΑΟΚ): «Αρχικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Με την προσωπικότητα του ήταν για το ελληνικό χάντμπολ ένα κόσμημα, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Καλή δύναμη στην οικογένεια του. Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς και στα 60 λεπτά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη, με σκοπό να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στην κορυφή».
Τάσος Τριανταφυλλίδης (αθλητής ΠΑΟΚ): «Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του ελληνικού χάντμπολ. Όσον αφορά το παιχνίδι μας, την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον ΟΣΦΠ, σ' ένα ντέρμπι δύο ιστορικών ομάδων. Γνωρίζουμε την ποιότητα του ρόστερ την οποία διαθέτουν, και δουλεύουμε συστηματικά ώστε να τους περιορίσουμε. Από την πλευρά μας, θα αφήσουμε πίσω τις δύο τελευταίες κακές εμφανίσεις, και θα δείξουμε την πραγματική μας δυναμική. Είμαι πεπεισμένος, πως με την στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος πάντα μας δίνει έξτρα κίνητρο, θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού): «Πάμε στη Θεσσαλονίκη, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην έδρα του. Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να φέρουμε και αυτό τον αγώνα εις πέρας. Ένας αγώνας πολύ σημαντικός».
Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (αθλητής Ολυμπιακού): «Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάσα Ζιβούλοβιτς, ήταν πραγματικά ένα σοκαριστικό νέο για όλο το ελληνικό χάντμπολ. Όσον αναφορά στην ομάδα μας, αύριο έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη και την διατήρηση της πρώτης θέσης. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στην τραγωδία της Θύρας 7, πάντοτε είναι στο μυαλό μας εκείνα τα παιδιά και θέλουμε να αγωνιστούμε και για την μνήμη τους την Κυριακή. Θέλουμε να κερδίσουμε και να τους αφιερώσουμε τη νίκη».

Διομήδης Άργους - Αερωπός Έδεσσας
Γήπεδο: Νέας Κίου
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Πατιός - Τσιάνας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=G8W2qIiMxXk
Σημαντικό παιχνίδι στη Νέα Κίο, με τον Διομήδη να υποδέχεται τον Αερωπό. Η ομάδα του Άργους βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ ο Αερωπός είναι 8ος με 14.
Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να διαχειριστούν την κούραση, καθώς αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας που δίνουν σε διάστημα δύο εβδομάδων και παράλληλα θέλουν να ξεπεράσουν την βαριά ήττα που γνώρισαν από την ΑΕΚ (38-22), την Τετάρτη.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Σεμεντσένκο, που υπέστη κάταγμα στο χέρι στον αγώνα με τον Δούκα.
Δηλώσεις
Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου
(τερματοφύλακας Διομήδη): «Προέρχομαστε από ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ. Αύριο Κυριακή παίζουμε μέσα στο σπίτι μας ένα κομβικο ματς, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα, κάτι που θα μας τονώσει και ψυχολογικά. Καλούμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει και να τον νιώθουμε συμπαραστάτη μας. Δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».



e-genius.gr ...intelligent web software