Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (18η αγωνιστική)

| Handball Premier

Βριλησσίων 15:00, ΕΣΝ Βριλησσίων- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μίγκας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=wfJIrQ_mqFI

Σπουδαίο ματς για την παραμονή στην κατηγορία θα διεξαχθεί στα Βριλήσσια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Πυλαία. Ο νικητής αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα, ενώ ο χαμένος αυτομάτως γίνεται φαβορί για να υποβιβαστεί.
Τα Βριλήσσια θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ η Πυλαία θα έχει στην 16αδα και τον έμπειρο Τόλη Παλάσκα που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από τη ΧΑΝΘ.

Δηλώσεις

Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Είναι ένας τελικός. Γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Η Πυλαία έκανε και μία σημαντική προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ της. Δεν υπάρχουν μυστικά. Θεωρώ ότι στο γήπεδο μας έχουμε τον πρώτο λόγο και πρέπει να κερδίσουμε».

Παντελής Αλεξανδρίδης (πλέι μέικερ Πυλαίας): «Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Κατεβαίνουμε μόνο με αυτό το σκοπό»

Κραχτίδης 16:30, Bianco Monte Δράμα- ΑΕΚ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-nd6rn9ru2u

Στη σκιά του θανάτου του Σάσα Ζιβούλοβιτς η Δράμα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ και να μπουν στο γήπεδο για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.
Ο γιος του Σάσα, Ούρος, έμεινε για ευνόητους λόγους εκτός αποστολής, ενώ και οι συμπαίκτες του και αδερφικοί του φίλοι Μωραϊτης και Πολύδωρος είναι σαφέστατα επηρεασμένοι από το τραγικό γεγονός, όπως και ο Μπάρμπας.
Εκτός του Ούρος, θα είναι σίγουρα απόντες οι Τουνγκελίδης, Καβάζης και Δεμερτζίδης.
Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να πλησιάσει στην πρώτη θέση, περιμένοντας κάποιο «δώρο» από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να γίνει φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας.

Δηλώσεις
Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Πρέπει να ξεπεράσουμε το σοκ, είμαστε όλοι συντετριμένοι. Οι σκέψεις όλων μας είναι στον Ούρος και τη μητέρα του. Έχουμε ένα παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε και να παίξουμε. Ίσως αυτό το ματς είναι ευκαιρία να ξεχαστούμε από αυτό το τραγικό γεγονός».

Ιωνικού 17:30, Ιωνικός Affidea- Ζαφειράκης Νάουσας
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=qBBY_qpkb74

Σημαντικό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι γηπεδούχοι με νίκη όχι μόνο εξασφαλίζουν οριστικά την παραμονή, αλλά θα διεκδικούν πλέον και με αξιώσεις την 5η θέση που ενδεχομένως οδηγεί στην Ευρώπη.
Ο Ζαφειράκης επίσης ξέρει ότι με νίκη, ακόμα και με ισοπαλία επί της ουσίας «κλειδώνει» την παραμονή, αφού την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τη ΧΑΝΘ και μπορεί να φτάσει τους 15-16 πόντους.

Δηλώσεις

Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός Ιωνικού): «Λόγω έδρας έχουμε τον πρώτο λόγο. Ο Ζαφειράκης είναι αξιόμαχος και περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι ένα ματς που μπορεί να μας βγάλει οριστικά από περιπέτειες».

Κώστας Δεληγιάννης (τεχνικός Ζαφειράκη): Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση διότι προερχόμαστε από τα τρία δύσκολα ματς. Στόχος μας είναι η νίκη. Έχουμε μόνο μία απώλεια, του Αθανασίου που είναι τιμωρημένος. Ο Ιωνικός είναι σε καλή περίοδο με συνεχόμενες νίκες. Παίζει στην έδρα του και έχει βαριά φανέλα και αυτό παίζει το ρόλο του.  Ξέρουμε ότι είναι ματς που μπορεί για εμάς να κρίνει την παραμονή»

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΣΕ Δούκα- ΧΑΝΘ
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas

Στην Αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, ο ΑΣΕΔ θα υποδεχτεί τη ΧΑΝΘ.
Ο Δούκας προέρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Έδεσσα επί του Αερωπού και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια και στον αγώνα του Σαββάτου.
Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Ιωνικό ΝΦ και θέλει στα παιχνίδια που έχει μπροστά της να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, η ΧΑΝΘ, που μετρά μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να παραταχθεί, χωρίς άγχος, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από το συγκεκριμένο ματς.
Εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατορθώσει να πάρει τους δύο βαθμούς, θα αποχαιρετήσει από αύριο και μαθηματικά την κατηγορία.

 



e-genius.gr ...intelligent web software