Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (6/4 - 19:00)

| Handball Premier

Με το σπουδαίο ντέρμπι, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα κλείσει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier, το βράδυ της Δευτέρας (6/4), στην αίθουσα "Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες "συγκατοικούν" στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 27 βαθμούς με την ΑΕΚ όμως να έχει έναν αγώνα λιγότερο. Μοιραία, ο αγώνας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο.

Από την ΑΕΚ απών θα είναι ο Τικ, ενώ από τον ΠΑΟΚ θα λείψει ο Καβουσανάκης.

Στον πρώτο γύρο, στη Θεσσαλονίκη, οι δύο "Δικέφαλοι" είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι (24-24), σε μία δραματική αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Φωτακίδης - Κινατζίδης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube.

Δηλώσεις:
Αλέξης Αλβανός
(προπονητής ΑΕΚ): «Ανεξαρτήτως των ελλείψεων που έχουμε λόγω τραυματισμών η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και συστηματικά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την απόδοση των παιχτών που φαίνονται έτοιμοι ψυχικά και αγωνιστικά για το αυριανό ντέρμπι».
Τάσος Τσαμουρίδης (αθλητής ΠΑΟΚ): «Τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, διαχρονικά είναι ιδιαίτερα και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων με την εξέλιξη που έχουν. Μετά τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο έχουμε στρέψει την προσοχή μας αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι για έναν δυνατό αγώνα και από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»



e-genius.gr ...intelligent web software