Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier: Η προαναγγελία της 17ης αγωνιστικής

| Handball Premier

Σπουδαίες αναμετρήσεις με μεγάλη βαθμολογική σημασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Το… μενού περιλαμβάνει πέντε αγώνες το Σάββατο, ενώ η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα, με το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.


ΑΕΣΧ Πυλαίας – Διομήδης Άργους
Γήπεδο: Μίκρας
Ώρα: 16:00
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Τόλιος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=a8IOZJSqmmM
Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες έως τώρα στη Handball Premier, όμως ο συγκεκριμένος αγώνας έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Αμφότεροι χρειάζονται τους βαθμούς. Η Πυλαία, μετά από τέσσερις σερί ήττες, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει βαθμολογική ανάσα, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση μαζί με τον Ζαφειράκη. Θέση που αν μη τι άλλο είναι δυσανάλογη των φιλοδοξιών με τις οποίες ξεκίνησε τη σεζόν.
Ο Διομήδης με τις προσθήκες του Ιανουαρίου, θέλει να παραμείνει στα αγωνιστικά στάνταρ που είχε πριν την αποχώρηση του Χάρη Μάλιου. Στο πρωτάθλημα παραμένει ο στόχος της κατάκτησης της τέταρτης θέσης και του εισιτηρίου για τα πλέι οφ. Συνεπώς, η ομάδα του Άργους θέλει τη νίκη για να κρατήσει ή να αυξήσει τη διαφορά από τη Δράμα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση.
Στον πρώτο γύρο ο Διομήδης είχε επικρατήσει της Πυλαίας με 30-20

ΧΑΝΘ – Ιωνικός Ν.Φ.
Γήπεδο: ΧΑΝΘ
Ώρα: 17:00
Διαιτητές: Βαγγελτζίκης - Τορνικίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=Syp_-AWbdbs
Στο «Μίμης Τσικίνας», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η ΧΑΝΘ υποδέχεται τον Ιωνικό.
Η ομάδα της Αδελφότητας, έχει μόνο δύο βαθμούς έως τώρα, μετρώντας 15 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και οι όποιες ελπίδες για παραμονή περιορίζονται απλώς στα μαθηματικά. Ωστόσο, το κίνητρο της νίκης πάντα υπάρχει και είναι χαρακτηριστικός ο αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου η ΧΑΝΘ έβαλε δύσκολα στη Δράμα εκτός έδρας.
Στον αντίποδα ο Ιωνικός κατάφερε να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία και να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση παίρνοντας δύο πολύ σημαντικές νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές απέναντι σε Δράμα και Δούκα. Για να έχουν επιπλέον αντίκρισμα αυτές οι νίκες και να ξεφύγει αποφασιστικά από την επικίνδυνη ζώνη, ο Ιωνικός θα πρέπει να πάρει τους βαθμούς στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ.
Στον πρώτο γύρο ο Ιωνικός είχε επικρατήσει με 32-29.

Ζαφειράκης Νάουσας – Δράμα ‘86
Γήπεδο: Νάουσας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Θεοδοσίου – Παπούλιας
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@zafirakishandball4628/streams
Αγώνας με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
Πρόσφατα ο πίβοτ του Ζαφειράκη, Πέτρος Βαφείδης, είχε τονίσει ότι κάθε αγώνας που απομένει για το πρωτάθλημα, ισοδυναμεί με τελικό για την ομάδα του. Η ομάδα της Νάουσας, βρίσκεται στην προτελευταία θέση, μαζί με την Πυλαία και κάθε βαθμός ισοδυναμεί με βήμα προς την παραμονή.
Η ομάδα της Δράμας προέρχεται από τη νίκη επί της ΧΑΝΘ, παραμένει μόνη στην πέμπτη θέση και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές θα επιδιώξει να πάρει την τέταρτη θέση από τον Διομήδη Άργους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αφήσει ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στις αγωνιστικές που απομένουν.
Στον πρώτο γύρο η Δράμα ’86 είχε νικήσει με 29-26.

Αερωπός Έδεσσας – ΑΣΕ Δούκα
Γήπεδο: Έδεσσας
Ώρα: 18:00
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV/streams
Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί στο πρωτάθλημα, με τον Αερωπό να είναι μόνος στην έκτη θέση με 14 βαθμούς και τον Δούκα στην όγδοη με 12.
Σε κάθε περίπτωση οι δύο βαθμοί θα δώσουν στο νικητή περισσότερο άνεση ως προς την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Αερωπός προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Πυλαίας, ενώ ο Δούκας ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Ιωνικό.
Στον πρώτο γύρο ο Δούκας είχε επικρατήσει με 33-27 και μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων στη φετινή Handball Premier.

Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΕΣΝ Βριλησσίων
Γήπεδο: Ηλιούπόλης
Ώρα: 21:00
Διαιτητές: Γερουλάνος – Γερουλάνος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=8KfPe1JkdI0
O πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τα Βριλήσσια στην Ηλιούπολη, με τους ερυθρόλευκους να είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι μετρούν 15 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και στον πρόσφατο αγώνα με τον Διομήδη έδειξαν ότι ανεβάζουν απόδοση μετά τις μέτριες εμφανίσεις απέναντι σε Αερωπό και Δράμα.
Τα Βριλήσσια προέρχονται από νίκη επί της ΧΑΝΘ και μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας ανέβει στην 9η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύσκολα με 29-28.

 



e-genius.gr ...intelligent web software