Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΕΣΝ Βριλησσίων - Ζαφειράκης Νάουσας 28-38

| Handball Premier

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα της Handball Premier πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας, που επικράτησε με εμφατικό τρόπο των Βριλησσίων στην Αθήνα με 28-38, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 6-3 στο 10', αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους. Οι παίκτες του Κώστα Δεληγιάννη προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους με 13-18 και στο δεύτερο προοδευτικά αύξαναν τη διαφορά για να φτάσουν στο τελικό 28-38.

Ο αρχηγός των Ναουσαίων, Γιώργος Θεοδωρόπουλος έκανε το καλύτερο φετινό του ματς σκοράροντας 11 γκολ, ενώ από τα Βριλήσσια επτά τέρματα σημείωσε ο Σπύρος Χερουβείμ.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Κώστας Δεληγιάννης (τεχνικός Ζαφειράκη): «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αυτό το ξέραμε και καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο σχέδιο. Ήταν ένα ματς- μισή χρονιά. Τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό. Σίγουρα δεν είναι αυτή η διαφορά των ομάδων, αλλά προέκυψε από την ομολογουμένως ολοκληρωτική μας εμφάνιση. Ήταν από τις κορυφαίες εμφανίσεις της ομάδας όσο είμαι εγώ στον πάγκο της. Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη. Βγάλαμε χαρακτήρα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Ενώ ξεκινήσαμε καλά στη συνέχεια είχαμε πολλές ατομικές επιλογές, χωρίς λόγο. Ήταν μία σκληρή ήττα με μεγάλη διαφορά. Μέσα στο γήπεδο φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο ο Ζαφειράκης. Περιμέναμε να έρθει και μία κακή εμφάνιση. Είναι από τις ήττες ή σε βουλιάζουν ή σε συσπειρώνουν, αλλά πιστεύω επειδή έχουμε καλούς χαρακτήρες αυτή η ήττα θα μας γίνει καλό μάθημα και θα μας πεισμώσει».  

 ΕΣΝ Βριλησσίων - Ζαφειράκης Νάουσας 28-38
Τα πεντάλεπτα:
3-2, 6-3, 6-5, 7-11, 11-14, 13-18 (ημχ), 16-22, 18-25, 21-28, 23-30, 26-32, 28-38.
ΕΣΝ Βριλησσίων (Τούτσης): Καραδήμας, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Βλάχος 2, Τόμπρος 2, Πανταζής 1, Αντωνιάδης, Καραμασιώτης 1, Αναστασίου, Ζαρίκος 1, Χερουβείμ 7, Βαμβακάς, Μ. Στάθης, Χουρσουντιάν 1, Π. Στάθης 4, Χάλαρης 5.
Ζαφειράκης (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας 4, Τσουκαλάς, Κανιζάι 3, Τζουβάρας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 11, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 5, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 4, Τσατσας 2, Λόλας 5.
Διαιτητές: Νάσκος - Χαρίτσος. Δίλεπτα: 3-3. Πέναλτι: 4/4 - 3/3

 



e-genius.gr ...intelligent web software