Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Bianco Monte Δράμα – ΑΣΕ Δούκα (1/10, 18.00)

| Handball Premier

Στο «Δημήτρης Κραχτίδης», η Bianco Monte Δράμα υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα, το προσεχές Σάββατο (1/10) στις 18.00, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Δραμινοί μετρούν μια νίκη και μια ήττα στο πρωτάθλημα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους να αποσπάσουν τους δύο βαθμούς, τη στιγμή που ο ΑΣΕ Δούκα αναζητά την πρώτη του νίκη στη Handball Premier, έπειτα από τις ήττες που είχε στο ξεκίνημα από ΠΑΟΚ και Oλυμπιακό.

Δηλώσεις στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Έκτορας Πολύδωρος (Αθλητής Bianco Monte Δράμα): «Θα ήθελα να ευχηθώ ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι και στις δυο ομάδες. Βλέποντας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μέσα από την προετοιμασία μας διορθώσαμε τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι η εικόνα του παιχνιδιού μας θα είναι τελείως διαφορετική στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Δούκας είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, έχει στο ρόστερ του ποιοτικούς παίκτες και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω μέσα από το πάθος που θα δείξουμε, την ενέργεια που θα βγάλουμε και τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Γιώργος Χαλκίδης (Προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο για εμάς στην Δράμα, έπειτα από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δουλέψει πολύ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και ανταγωνιστικοί. Η Δράμα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο και παρουσιάζεται δυνατή ωστόσο δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω live Streaming από το επίσημο κανάλι της Δράμας 1986 στο Youtube.



e-genius.gr ...intelligent web software