Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (pregame 22η αγωνιστική)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

 

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- ΧΑΝΘ (30/3, 17:00)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου στη Νεάπολη τη ΧΑΝΘ, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία τυπική διαδικασία με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει. H ΧΑΝΘ προέρχεται από ήττα απέναντι στον Διομήδη και θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να διεκδικήσει την παραμονή της στα πλέι άουτ:

Δηλώσεις
Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θέλουμε να μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας την επόμενη μέρα όπου ξεκινάει προετοιμασία μας για την δύσκολη συνέχεια των πλέι οφ, πρώτα όμως είναι ο αγώνας με τη ΧΑΝΘ»
Γιώργος Παπαβασίλης (περιφερειακός ΧΑΝΘ): «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Πάμε να κλείσουμε με μια καλή εικόνα και να δώσουμε το 100% απέναντι στον ανώτερο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται».

ΑΣΕ Δούκα- Φοίβος Συκεών (30/3, 18:00)
Σε ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας, οι γηπεδούχοι θα διεκδικήσουν τη νίκη και την τέταρτη θέση (σε περίπτωση απώλειας βαθμών του Αερωπού στη Νέα Κίο).
Η ομάδα του Φοίβου κατεβαίνει πλήρης στην Αθήνα, με σκοπό να παλέψει για τη νίκη και την 11η θέση που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στη φάση των πλέι άουτ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Φοίβος έχει ακόμα ένα παιχνίδι με τον Διομήδη, καθώς δικαιώθηκε από την αθλητική δικαστή, που δεν παρέμεινε στο Άργος να αγωνιστεί την επομένη της αναβολής του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Δηλώσεις
Χρήστος Κεδέρης (αριστερός εξτρέμ Δούκα): «Υποδεχόμαστε τον Φοίβο σε ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μετά την ήττα στην Έδεσσα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί γιατί είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και στην διακοπή να δουλέψουμε για τα πλέι οφ».
Τάσος Δέσπος (περιφερειακός Φοίβου): «Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια που τα βλέπουμε σαν αγώνες προετοιμασίας για τα πλέι άουτ και ίσως καταφέρουμε να πάρουμε και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Δούκας εμφανίζεται πάντα ανταγωνιστικός στο γήπεδο και αύριο θα παλέψει για τη νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Άρης Νίκαιας- Ολυμπιακός (30/3, 18:00)
Ο Άρης Νίκαιας υποδέχεται αύριο στις 18:00 στον «Πλάτωνα» τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή στην αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Handball Premier.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρωτιά και να εξασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό του Ολυμπιακού Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών.
Από την άλλη πλευρά ο Άρης Νίκαιας που είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση έχει ως στόχο να είναι ανταγωνιστικός και να βρεθεί σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των πλέι άουτ.

Δηλώσεις

Πέταρ Μπούμπαλο (δεξιός ίντερ Ολυμπιακού): «Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν και θέλουμε τη νίκη για την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το έχει αποδείξει στα τελευταία παιχνίδια και κόντρα στον Άρη Νίκαιας θέλουμε τη νίκη και μια ακόμα καλή εμφάνιση».

Τάκης Μελετάκος (τεχνικός Άρη): «Ξεκάθαρο και απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα πλέι άουτ και το δύσκολο έργο που θα έχουμε απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας. Περιμένουμε και την επιστροφή των Μουλιάτου και Χαραλάμπους που είναι τραυματίες και τους χρειαζόμαστε ενόψει των πλέι άουτ».

 

 

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software