Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (Pregame 18η αγωνιστική)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Σημαντικά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Νέα Κίο

 

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (17:00)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Φοίβο Συκεών το απόγευμα του Σαββάτου στη Νεάπολη, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.
Για τον ΠΑΟΚ μοναδικός στόχος είναι η 9η συνεχόμενη νίκη, που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πριν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που ακολουθούν.
Στο στρατόπεδο του Φοίβου, επιχειρείται προσπάθεια ανασύνταξης μετά την ήττα από τη ΧΑΝΘ, που έφερε την ομάδα των Συκεών, μόνη πλέον, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

Δηλώσεις
Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (δεξιός ίντερ ΠΑΟΚ): «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν δεν το κάνουμε εμείς πρώτα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο ματς από το πρώτο λεπτό για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας από δω και πέρα έχει αξία και κάθε νίκη αποτελεί άλλο ένα βήμα προς τον τελικό στόχο».
Γιώργος Μαρκατάτος (πίβοτ Φοίβου): «Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία καθώς θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Σε τέτοια ματς πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο ακολουθώντας πίστα το πλάνο του προπονητή».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (18:00)
Ντέρμπι αναμένεται στη Νέα Κίο, όπου ο Διομήδης υποδέχεται την Πυλαία. Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Δηλώσεις
Λευτέρης Κρεμαστιώτης (αρχηγός Διομήδη): «Είναι ένα παιχνίδι που θα το ονόμαζα «ο θάνατός μου, η ζωή σου», καθώς έχουμε μόνο έναν βαθμό διαφορά με την Πυλαία. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς».
Παναγιώτης Αποστολίδης (πλέι μέικερ Πυλαίας): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Ο Διομήδης είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του. Στον πρώτο γύρο χάσαμε κάπως άδοξα από την ομάδα του Άργους. Τώρα θέλουμε τη νίκη για να μπορούμε να είμαστε σε καλύτερη θέση στην 8άδα. Είμαστε καλά και η ομάδα είναι πλήρης».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (18:00)
Στον Πλάτωνα ο Άρης Νίκαιας θα υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, όχι μόνο γιατί οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, ο Δούκας θέλει να μπει στα πλέι οφ από την 4η θέση, ενώ ο Άρης να γλιτώσει αν είναι εφικτό τα πλέι άουτ, αλλά και γιατί οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις σοβαρές απουσίες.
Συγκεκριμένα θα λείψουν οι Χρηματόπουλος (ρήξη χιαστών), Λαδάκης (κάκωση μηνίσκου), Δ. Μελετάκος (θλάση στον τετρακέφαλο), Μουλιάτος (πρόβλημα στους κοιλιακούς).
Το θετικό για τον Άρη είναι πως επιστρέφει ο τερματοφύλακας Βλαχοθανάσης που πέρασε βαριά ίωση.

Δηλώσεις
Τάκης Μελετάκος (τεχνικός Άρη): «Περνάμε δύσκολη περίοδο με αρκετούς τραυματισμούς. Οι παίκτες που θα παίξουν θεωρώ θα δώσουν το 100%. Είναι ποιοτική ομάδα ο Δούκας και σαφέστατα το φαβορί. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Κωστής Μπούνας (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Στο τελευταίο παιχνίδι με το Φίλιππο η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και από την αρχή του παιχνιδιού καταφέραμε να κινηθούμε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον προσεχή μας αντίπαλο το Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που προσωπικά θεωρώ πιο δύσκολο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα για το άθλημά μας και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί όλες τις πιθανές ευκαιρίες που θα του δοθούν για να κερδίσει βαθμούς και να μείνει στην κατηγορία, ειδικά μέσα στην έδρα του. Πάμε απόλυτα υποψιασμένοι και έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (18:00)
Φίλιππος και Αερωπός θα αναμετρηθούν στο Φιλίππειο.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο Δαϊς και με απόντα τον Τσαμουρίδη θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Στο στρατόπεδο του Αερωπού το κλίμα είναι ήρεμο μετά και τον αγώνα – θρίλερ με τον ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις
Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Φιλίππου): «Είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που παραλίγο να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ. Έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς από τον πλευρά μας θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Τσαμουρίδη και αν θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε πρέπει να έχουμε ισχυρό θέλω, πειθαρχία και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ατού του αντιπάλου».
Στέλιος Δημάκης (περιφερειακός του Αερωπού): «Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη. Απομένουν πέντε παιχνίδια και πλέον κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε καλά, κατεβαίνουμε πλήρεις και το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο κακός μας εαυτός».

ΧΑΝΘ- BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ (18:00)
ΧΑΝΘ και Δράμα θα αναμετρηθούν σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία.
Η ΧΑΝΘ, μετά από δέκα σερί ήττες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα νικώντας στις Συκιές τον Φοίβο, με συνέπεια να αναπτερωθεί το ηθικό των παικτών του Κώστα Τούτση. H ομάδα της Δράμας βρίσκεται στην 8η θέση με 14 βαθμούς εκ των οποίων τους 11 τους κατέκτησε στην έδρα της, που αποτελεί και τη δύναμή της και θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία χωρίς πλέι άουτ.

Δηλώσεις
Αντώνης Τσιρογιάννης (εξτρέμ ΧΑΝΘ): «Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θα μας εξασφαλίσουν τη συμμετοχή μας στα πλέι άουτ και εκεί να διεκδικήσουμε την παραμονή στη Handball Premier. Προερχόμαστε από νίκη, θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και να φανούμε δυνατοί στην έδρα μας. Έχουμε την ψυχολογία για να βγούμε νικητές από την αναμέτρηση με τη Δράμα».
Νίκος Καφαντάρης (περιφερειακός Δράμας)«Εμείς θέλουμε να επιβεβαιώνουμε έως το τέλος της χρονιάς την καλή εικόνα που έχουμε παρουσιάσει φέτος. Είναι σημαντικό να πάρουμε το διπλό το Σάββατο και κυρίως να συνηθίσουμε στις εκτός έδρας νίκες στη Handball Premier. Για μένα πάντα υπάρχει ιδιαίτερο συναίσθημα όταν αντιμετωπίζω τη ΧΑΝΘ, καθώς πρόκειται για την ομάδα που με ανέδειξε και ανυπομονώ να βρεθώ αύριο στο γήπεδο, για ένα ωραίο παιχνίδια».

 



e-genius.gr ...intelligent web software