Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Pregame-Handball Premier (16η αγωνιστική)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Τρία σημαντικά ματς σε Βέροια, Νέα Κίο και Θεσσαλονίκη

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (9/2, 18:00)
Στο Φιλίππειο ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται τον ΑΕΣΧ Πυλαίας για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.
Τις δύο ομάδες χωρίζουν 5 βαθμοί (13 με 8). Η Πυλαία με νίκη «κλειδώνει» οριστικά την συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα διεκδικεί ένα καλό πλασάρισμα μέσα στην οχτάδα.
Ο Φίλιππος από την άλλη θέλει τους βαθμούς για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ.
Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον πολύτιμο περιφερειακό Θάνο Κωστακίδη, ενώ τραυματίας είναι και ο Τσαμουρίδης.
Αντίθετα ο ΑΕΣΧ Πυλαίας θα παραταχθεί με τον Μάτοβιτς στη σύνθεση του για πρώτη φορά στον β’ γύρο.

Δηλώσεις
Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Φιλίππου): «Είναι ένα ντέρμπι. Η Πυλαία είναι μια ομάδα καλύτερη και πιο έτοιμη από εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα».
Παναγιώτης Αποστολίδης (πλέι μέικερ Πυλαίας): «Δεν είναι εύκολη η αποστολή μας, γιατί πηγαίνουμε σε μία δύσκολη έδρα. Επανερχόμαστε σιγά σιγά στα στάνταρ του πρώτου γύρου και εννοώ ότι βρίσκουμε τα πατήματα μας στον αμυντικό τομέα».

ΧΑΝΘ-ΑΕΡΩΠΟΣ (9/2, 18:00)
Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ΧΑΝΘ είχε κάνει την έκπληξη παίρνοντας τη νίκη με 21-20, όμως έκτοτε η πορεία των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογη με τον Αερωπό να βρίσκεται στην 5η θέση με 14 βαθμούς και τη ΧΑΝΘ να μοιράζεται την τελευταία θέση με τον Φοίβο (4 β.). Απόντες για την ομάδα της ΧΑΝΘ θα είναι οι τραυματίες Ρεμπελάκος και Δινάλης.

Δηλώσεις
Κώστας Τούτσης (προπονητής ΧΑΝΘ): «Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που την κερδίσαμε στον πρώτο γύρο και με δεδομένη τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει, πιστεύω ότι ο Αερωπός θα έχει και ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Το βέβαιο είναι ότι εμείς θα κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον ακόμη μία νίκη για να συμμετάσχουμε στα πλέι άουτ και να διεκδικήσουμε εκεί την παραμονή μας».
Γιάννης Πηλαλίδης (τεχνικός Αερωπού): «Πλησιάζοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος αυξάνεται ο βαθμός επικινδυνότητας σε όλους τους αγώνες, καθώς λιγοστεύουν τα περιθώρια των ομάδων για απώλειες. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ΧΑΝΘ, ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο και γνωρίζουμε ότι αν δεν είμαστε προσεκτικοί θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να επιβάλλουμε από νωρίς το ρυθμό μας για να πάρουμε τους δύο βαθμούς, που είναι ο στόχος μας».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (9/2, 18:00)
Η ομάδα του Άργους, μετά την ήττα από τη Δράμα στην προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς.
Από την άλλη μεριά οι Νικαιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επί του Φιλίππου και να αποσπαστούν από τη ΧΑΝΘ και τον Φοίβο με 4 βαθμούς, αν και αύριο θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα λόγω απουσιών. Εκτός θα μείνει ο Λαδάκης, ο οποίος τραυματίσθηκε στον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας και αυτές τις ημέρες θα εκτιμηθεί η κατάστασή του ενώ λόγω ίωσης θα λείπει και ο Βλαχοθανάσης

Δηλώσεις
Νικόλας Ζλάτανος (τερματοφύλακας Διομήδη): «Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, η ομάδα έχει πληγεί σημαντικά από τους τραυματισμούς και τις αποχωρήσεις βασικών παικτών. Απομένουν 7 αγωνιστικές οι οποίες αποτελούν για εμάς τελικούς, αρχής γενομένης αυτής του Σαββάτου με τον Άρη Νίκαιας. Θα πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά να δώσει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Η αλλαγή της κατάστασης θα έρθει μέσα από την επιμονή. Καλώ όσους αγαπούν τον Διομήδη να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα στους τελικούς που ακολουθούν».
Τάκης Μελετάκος (προπονητής Άρη): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας και πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Πέρα από τις απουσίες Λαδάκη και Βλαχοθανάση, αμφίβολος είναι και ο Μουλιάτος».

 



e-genius.gr ...intelligent web software