Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Pregame (handball premier 15η αγωνιστική)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Μεγάλο ενδιαφέρον σε Έδεσσα, Νίκαια και Δράμα

 

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΧΑΝΘ (2/2, 18:00)
Ο Δούκας υποδέχεται τη ΧΑΝΘ στο Δαΐς για τη 15η αγωνιστική της Handball Premier.
Σε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τις δύο τελευταίες ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και με την καλή εικόνα τους στο γήπεδο να ανακτήσουν τις ψυχολογικές τους δυνάμεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις
Ο Χρήστος Κεδέρης (αριστερός εξτρέμ Δούκα): «Προερχόμαστε από μια ήττα που μας ενόχλησε πολύ καθώς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε δουλεψει. Αύριο είναι ένα παιχνίδι που είμαστε το φαβορί αλλά αυτό πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Θελουμε να βγάλουμε το… καλό πρόσωπο που δείχνουμε πάντα μέσα στην έδρα μας και από Δευτέρα να δουλέψουμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».
Σίμος Μπαϊρλής (δεξιός ίντερ ΧΑΝΘ). «Είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς και δυστυχώς έχουμε κάποιες απουσίες. Θα παλέψουμε για το καλύτερο και κυρίως θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς που φέτος μας έχουν στοιχίσει πολύ».

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΕΚ (2/2, 18:00)
Στο ΔΑΚ Έδεσσας ο Αερωπός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς που ναι μεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που είναι η Ένωση, αλλά από την άλλη πλευρά «καραδοκεί» ο πάντα μαχητικός Αερωπός.
Η ομάδα της Έδεσσας ειδικότερα στην έδρα της έχει κάνει πολλές ζημιές και μάλιστα κόντρα στην ΑΕΚ έχει πολύ καλή παράδοση με 5 νίκες σε 11 παιχνίδια!
Θεωρητικά δηλαδή η Έδεσσα μπορεί να χαρακτηριστεί από τις πλέον «αφιλόξενες» έδρες του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι επικράτησαν και στην τελευταία τους συνάντηση με 25-23 για τα πλέι οφ της περσινής σεζόν.
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά από τις δύο επιβλητικές νίκες επί του Διομήδη και την άνετη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.
Για τον Αερωπό επιστρέφει ο δυναμικός πίβοτ Στάθης Κεσίδης που είναι πολύτιμος σε άμυνα και επίθεση, με τους Εδεσσαίους να προέρχονται από καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις
Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού): «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή μέχρι το τέλος απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και δεν κρύβουμε ότι ψάχνουμε μία μεγάλη νίκη ειδικά στην έδρα μας».
Τάσος Παπαδιονυσίου (πίβοτ ΑΕΚ): «Ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε αυτό που έχουμε δουλέψει. Μόνο τον κακό μας εαυτό έχουμε να φοβηθούμε».

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (2/2, 16:00)
Ο ουραγός της βαθμολογίας, Φοίβος Συκεών, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό για τη 15 αγωνιστική της Handball Premier.
Στις Συκιές αναμένεται ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους ερυθρόλευκους, ο οποίοι επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη μετά την εκτός έδρας νίκη της Τετάρτης επί του ΠΑΟΚ

Δηλώσεις
Αντώνης Τσολάκος (προπονητής Φοίβου): «Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση στη Δράμα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν».

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού): «Προερχόμαστε από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλουμε να διατηρήσουμε τον υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Ο Φοίβος έχει την προσθήκη ενός ξένου σε σχέση με τον α’ γύρο, πήρε βαθμό από το Διομήδη Άργους και παλεύει για τη σωτηρία. Εμείς δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο και θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα για να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (3/2, 17:00, ΕΡΤ3)
Στη Νίκαια θα βρίσκονται την Κυριακή οι κάμερες της ΕΡΤ3 για την μετάδοση του αγώνα Άρης Νίκαιας- Φίλιππος Βέροιας
Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία με τους γηπεδούχους να έχουν 6 πόντους στην 10η θέση και τους φιλοξενούμενους 8 στην 9ηθέση.
Οι Βεροιώτες αναμένεται να έχουν στη σύνθεση τους τον Σέρβο περιφερειακό Νταβόρ Τάσκοβιτς που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ενώ εδώ και κάποια ματς έχει κάτω από τα δοκάρια τον Σέρβο τερματοφύλακα Πόποβιτς.
Εκτός για τον Άρη είναι οι τραυματίες Χαρμπής και Χρηματόπουλος

Δηλώσεις
Τάκης Μελετάκος (προπονητής Άρη): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο Φίλιππος δείχνει καλό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και πιστεύουμε στη νίκη».
Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Φιλίππου): «Είναι ένα ντέρμπι, έχουμε τους ίδιους στόχους. Μέσα στην έδρα του ο Άρης δυσκολεύει όλες τις ομάδες, το αποδεικνύει η νίκη του με Διομήδη, αλλά και η εικόνα του με Δούκα και ΧΑΝΘ. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, όποια ομάδα είναι πιο πειθαρχημένη, θα κερδίσει».

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ (2/2, 18:00)
Οι γηπεδούχοι, αν και γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν, θα βάλουν τα δυνατά τους για να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί του Φοίβου στην προηγούμενη αγωνιστική. Στη πλευρά του Διομήδη το κλίμα είναι καλό καθώς μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Άργους κατάφερε να νικήσει τον Φίλιππο Βέροιας και να ανακτήσει τις ψυχολογικές της δυνάμεις. Τώρα, ανεβαίνει στη Δράμα με σκοπό τη νίκη και τους δύο βαθμούς.

Δηλώσεις
Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς καθώς αντιμετωπίζουμε τον Διομήδη που είναι μια καλή ομάδα και ψηλότερα από εμάς στην κατηγορία. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε να συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις μετά και τη νίκη επί του Φοίβου και να σταθεροποιηθούμε στη βαθμολογία. Σεβόμαστε τον Διομήδη αλλά μέσα στο γήπεδο θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη».
Νικόλας Ζλατάνος (τερματοφύλακας Διομήδη) «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Είναι υποχρέωση μας, παρά τις χρόνιες απουσίες, να παρουσιαστούμε απολύτως συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να αποσπάσουμε τους 2 βαθμούς. Είναι για εμάς ένα παιχνίδι με σημαντικό ψυχολογικό και βαθμολογικό υπόβαθρο. Η νίκη είναι αυτοσκοπός».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software