Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Handball Premier (pregame)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Σε Έδεσσα και Νέα Κίο οι αναμετρήσεις της ημέρας

Ολοκληρώνεται αύριο η 3η αγωνιστική της Handball Premier με τον αγώνα Αερωπός Έδεσσας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος θα αρχίσει στις 17:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας, ενώ στην Νέα Κίο θα διεξαχθεί (18:00) και το εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Διομήδη Άργους και Bianco Monte Δράμα 1986.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττες στην Λευκορωσία από την Μασέκα που σήμαναν τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ και επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ήττα στη Δράμα για την 2η αγωνιστική.
Θα έχουν ωστόσο δύο σοβαρότατες απουσίες, των βασικών πλέι μέικερ και δεξιού ίντερ, Φώτη Μισαηλίδη και Γιάννη Κράλλη.
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, έχοντας καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού την Παρασκευή έπαιξε με την Κόμλο για το EHF Cup, την οποία υποδέχεται την Κυριακή στο Ρέντη.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος και ο Αντώνης Κόντης.

Δηλώσεις
Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού Έδεσσας): «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ταξίδι στη Λευκορωσία. Υπάρχει κούραση. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του αντιπάλου. Με τις δυνατότητες που έχουμε και τους αθλητές που είναι διαθέσιμοι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα στον ρυθμό του αγώνα».

Ζαραβίνας (προπονητής του Ολυμπιακού): «Πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στο πρωτάθλημα να παίξουμε ακόμα καλύτερα απ’ ότι στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Πυλαία και Δούκα. Παίζουμε σε μια έδρα που πάντα έχει ιδιαιτερότητες και θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και ταυτόχρονα αν έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού που ακολουθεί την Κυριακή με την Κόμλο στο Ρέντη».

Πέτρος Κανδύλας (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παραδοσιακά ο Αερωπός έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φύγουμε με το διπλό για να προετοιμαστούμε στη συνέχεια για το παιχνίδι με την Κόμλο στο Ρέντη. Στο παιχνίδι της Κυριακής χρειαζόμαστε τον κόσμο, η παρουσία του οποίου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση αλλά με σοβαρότητα και εφόσον μείνουμε στο πλάνο που έχουμε θα μπορέσουμε να νικήσουμε με έξι γκολ».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- MONTE BIANCO ΔΡΑΜΑ 1986
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, καθώς το Σαββατοκύριακο ο Διομήδης θα μεταβεί στη Ρωσία για να παίξει δύο ματς κόντρα στην Ντιναμό Βίκτορ στον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.
Οι «Λύκοι» προέρχονται από άνετο «διπλό» στη Βέροια επί του Διομήδη Άργους και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ενώ η Δράμα βρίσκεται επίσης σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας ήδη τρεις πόντους σε τρεις αγωνιστικές.
Ο τεχνικός του Διομήδη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κύπριο Δημήτρη Μπότσαρη και τον Σπύρο Χερουβείμ που και οι δύο έσπασαν το μετακάρπιο, ο Χερουβείμ μάλιστα στην χθεσινή προπόνηση, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Δηλώσεις
Χρήστος Δημήτρουλας (προπονητής Διομήδη Άργους): «Στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να κερδίσουμε. Είναι από τα παιχνίδια που όπως είπαμε πρέπει να τα κερδίσουμε έτσι ώστε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Μετά το παιχνίδι με τον Φοίβο και το βαθμό που πήρε η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο. Μας μένει πικρία έτσι όπως ήρθε τελικά αλλά δεν έχουμε περιθώρια. Ο Διομήδης παρουσιάζεται ισχυρός και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Παίζει χρόνια το ίδιο στιλ χάντμπολ και βασίζεται στην καλή άμυνα. Εμείς έχουμε σαν στόχο να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται και θέλουμε να πάρουμε από το αυριανό παιχνίδι ό,τι μας αναλογεί. Τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια είναι σίγουρα κουραστικά, πόσο μάλλον όταν μεσολαβεί κι ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software