Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (28/4, 15:00, ΕΡΤ3)

| Handball Premier

HANDBALL PREMIER HORIZONTAL
Για μία θέση στα ημιτελικά της Handball Premier

 

Από μία νίκη έχουν ΑΣΕ Δούκα και Διομήδης Άργους στη Β’ φάση της Handball Premier με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται για τελευταία φορά αύριο στις 15:00 (ΕΡΤ3) στο Δαϊς.

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, όπου και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.

Ο τερματοφύλακας του Δούκα Γιώργος Μπάρμπας είπε: «Το Σάββατο παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και θελουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη πήραμε ένα σκληρό μάθημα μέσα στο Άργος όμως ελπίζω το Σάββατο να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Για τους εαυτούς μας, τον κόσμο μας, τη διοίκηση μας, το προπονητικό τιμ μας και το staff μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγάλη μάχη και είμαι σίγουρος ότι στο φινάλε θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Ο τερματοφύλακάς του Διομήδη Ιγκόρ Άρσιτς από την πλευρά του επεσήμανε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα σε 7 ημέρες με την ομάδα του Δούκα. Όλα είναι πιθανά και όλα παίζονται σε 60 λεπτά. Και οι δυο μας θέλουμε τη νίκη πάρα πολύ. Το Σάββατο θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 



e-genius.gr ...intelligent web software