Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

BE ACTIVE, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ

| Γενικά

IMG 7123
Ξεχωριστή παράλληλη νυχτερινή δράση στο «Τείχος των Εθνών»

 

Πολύ όμορφη βραδιά επιφύλαξαν οι άνθρωποι του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ, της ΟΧΕ και της ΓΓΑ στο «Τείχος των εθνών» στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο του 6ου διεθνούς τουρνουά χάντμπολ και συγκεκριμένα του πολιτιστικού και κοινωνικού πυλώνα, διοργανώθηκε παράλληλη δράση ενταγμένη στο Βe Active που υλοποιείται στην Ελλάδα από την ΓΓΑ με την ΟΧΕ είναι από τις πρωτοπόρες Ομοσπονδίες στο ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα.

Όλες οι αποστολές των οχτώ Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018, έγιναν μια παρέα, διασκέδασαν παίζοντας street handball και χορεύοντας μαζί με τα εξαιρετικά κορίτσια από τον σύλλογο «Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων» της Ολυμπίας Δραγούνη.

Σε μια συμβολική κίνηση, οι επίσημοι μαζί με τους αρχηγούς των ομάδων φύτεψαν 12 ελιές που συμβολίζουν τη φιλία και την ειρήνη, ανάμεσα στους λαούς.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακό, καθώς αφέθηκαν στον αττικό ουρανό από όλους τους παρευρισκόμενους, δεκάδες χάρτινα φαναράκια, τα οποία έκαναν τη νύχτα... μαγική!

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ Άρης Κουρής, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 και Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, η Αντιπρόεδρος του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 Κατερίνα Ψωμιάδου, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Χρήστος Κοτζαμανίδης, η Ολυμπιονίκης της Γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου, ο Εθνικός Συντονιστής του Be Active Διονύσης Καρακάσης, η πρέσβειρα του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018 Μαρία Τικταπανίδου και σύσσωμο το επιτελείο της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

 



e-genius.gr ...intelligent web software