Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΕ- RAMOS

| Γενικά

16106045 1197799183660837 982926909924355100 n
Η Εθνική Ανδρών θα ντύνεται με ACERBIS για τα επόμενα δύο χρόνια

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως την συνεργασία με την εταιρεία RAMOS για την αθλητική ένδυση της Εθνικής Ανδρών.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα επόμενα δύο χρόνια θα ντύνεται με αθλητικό ρουχισμό ACERBIS.
Η πρώτη εμφάνιση της Εθνικής μας με ρούχα ACERBIS πραγματοποιήθηκε στα προκριματικά του ΕURO 2020 στα Νησιά Φερόε.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Βασίλης Κρανιώτης επεσήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία. Σίγουρα η εξεύρεση χορηγιών- υποστηρικτών είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία RAMOS για την στήριξη και τονίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, καθιστώντας την συνεργασία επωφελή και για τις δύο πλευρές».

logoAcerbis 2
Ο υπεύθυνος της εταιρείας RAMOS κ. Άγγελος Μορφοβασίλης δήλωσε: «Η εταιρεία RAMOS ανανεώνει την στήριξη της στην Εθνική ομάδα ανδρών με την αποκλειστική χορηγία αθλητικού ρουχισμού ACERBIS για τα επόμενα 2 χρόνια. Η εταιρεία ACERBIS προσφέρει υψηλής ποιότητας εμφανίσεις για τους αθλητές, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ύφανση. Είναι χρέος όλων μας η αμέριστη στήριξη της Εθνικής μας Ομάδας, που τόσο περήφανους μας κάνει με τις επιτυχίες της.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΟΧΕ που αποδέχθηκε την προσφορά- χορηγία μας και της ευχόμαστε να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της, την εξάπλωση και καθιέρωση της Χειροσφαίρισης στην Ελλάδα».



e-genius.gr ...intelligent web software