Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΕ

| Γενικά

aggeloudis
Ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ εκλέχθηκε στις σημερινές αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ θα είναι και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής

Για πρώτη φορά στην 40χρονη ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, εκπρόσωπος του αθλήματος εκλέγεται στο Προεδρείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Στέλιος Αγγελούδης είναι από σήμερα ο νέος Α’ Αντιπρόεδρος και μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ με αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο ίδιος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι μια περιπέτεια που έπρεπε να τελειώσει με τον τρόπο που έγινε σήμερα για το καλό της πατρίδας και του Ολυμπισμού. Νομίζω πως ήταν ένα καλό μάθημα για όλους. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενωτικό. Φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν όλες αυτές οι διαδικασίες που δεν ήταν σύμφωνες με το Ολυμπιακό Πνεύμα. Γίνεται μία νέα αρχή και πολύ σύντομα θα έχουμε καλύψει τον χαμένο χρόνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι ο Ολυμπισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κίνημα εθελοντισμού που στηρίζεται στις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Το ελληνικό χάντμπολ εκπροσωπείται δυναμικά στη νέα θητεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και θα αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία προς όφελος και του αθλήματος που αποτελεί ένα ισχυρό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού».

Η Ολομέλεια της ΕΟΕ εξέλεξε τους εξής:
Πρόεδρος: Σπύρος Καπράλος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Στέλιος Αγγελούδης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Ξενοφών Αθανασίου
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης
Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος
Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστείδης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς
Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Ισίδωρος Κούβελος
Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Σπύρος Ζαννιάς
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης

OLOMELEIA 201017



e-genius.gr ...intelligent web software