Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΕ (28/6/2017)

| Γενικά

OXE TELIKO
Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Handball 2017 στο Ζάγκρεμπ

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συγχαίρουν θερμά την Εθνική ομάδα Γυναικών Beach Handball για την τεράστια επιτυχία της 6ης θέσης στο EURO 2017 και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας το 2018.

Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια μας στις προπονήτριες Μαρία Καραντώνη, Σοφία Δημητρίου, καθώς και στις αθλήτριες Μάγδα Κεπεσίδου, Νικολίνα Κεπεσίδου, Έλσα Μάστακα, Νίκη Ράτσικα, Λένα Μούρνου, Μαργαρίτα Λάμπρου, Άννα Καλοϊδή, Αποστολίνα Δημητρίου, Ελένη Ποιμενίδου και Ελένη Κερλίδη.

Το πίστεψαν και τα κατάφεραν.

Επίσης η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς- υποστηρικτές που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε η Εθνική Γυναικών να πάρει μέρος στο EURO και συγκεκριμένα τον Σταμάτη Παπασταμάτη (Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών), την Goalbet, την BIO-ΚΑΡ plus, την CAP για την χορηγία του ιματισμού και το Αμερικάνικο Κολέγιο Θεσσαλονίκης που παρείχε στην Εθνική το γήπεδο για τις προπονήσεις.

Η Ομοσπονδία θα κάνει το καλύτερο δυνατό και σε συνεργασία με την Επιτροπή Beach Handball και το τεχνικό επιτελείο, θα προχωρήσει στον σχεδιασμό, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να συμμετέχει με αξιώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επίσης η ΟΧΕ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει για ένα προκλητικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ζάγκρεμπ κατά την κλήρωση του EURO 2018 των Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο στην Κροατία.

Η Εθνική μας ομάδα -όπως όλες οι αποστολές των χωρών που πήραν μέρος στο EURO 2017 Beach Handball- προσκλήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κροατική Ομοσπονδία Χάντμπολ στο Concert Hall Vatroslav Lisinski την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Δυστυχώς όμως στην πρώτη κιόλας κάρτα που παρουσίασαν οι Κροάτες με τα γκρουπ δυναμικότητας, η ΠΓΔΜ, δεν αναγράφονταν με την διεθνή της ονομασία (FYR Macedonia).

Η αποστολή της Εθνικής με απόφαση του αρχηγού αποστολής, Προέδρου της Επιτροπής Beach Handball και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστα Βιολιτζή αποχώρησε άμεσα από την εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ δεν παρέστη ούτε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι διοργανωτές μετά την κλήρωση.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα καταγγείλει επισήμως την στάση των διοργανωτών στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Εκ του Δ.Σ. της ΟΧΕ



e-genius.gr ...intelligent web software