Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Νέος Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ ο Κώστας Βιολιτζής

| Γενικά

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος προχώρησε στην αναδιάρθρωση της Διοικητικής Επιτροπής Πρωταθλήματος μετά την αποχώρηση του κ. Ανδρέα Μούκιου, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του.

Νέος Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. ο κ. Κώστας Βιολιτζής με μέλη τους κ.κ. Κώστα Μαναβή και Δημήτρη Σταυρακάκη, στους οποίους και ανατέθηκε η σύνταξη της γενικής και των ειδικών προκηρύξεων των πρωταθλημάτων περιόδου 2024-2025, καθώς επίσης και ο ορισμός της κλήρωσης αυτών.

Και τα τρία μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που απαρτίζουν την ΔΕΠ/ΟΧΕ συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επιτροπή όλα τα προηγούμενα χρόνια και με την εμπειρία τους θα εγγυηθούν την εύρυθμη διοργάνωση των πρωταθλημάτων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής δήλωσε:
«Το ελληνικό χάντμπολ διανύει τα τελευταία 10 χρόνια μια περίοδο διοικητικής σταθερότητας, η οποία αποτυπώνεται σε όλα τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Βασικά συστατικά που συνθέτουν ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα είναι η ισονομία και η πιστή εφαρμογή του τρόπου και των όρων του πρωταθλήματος, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό, όσο και σε επίπεδο διαιτησίας αλλά και προβολής. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε τα τελευταία χρόνια -και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση- στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν τον παράνομο στοιχηματισμό και την οπαδική βία.
Η αξιολόγηση των πρωταθλημάτων στη χώρα μας καθορίζεται σε μέγιστο βαθμό και από τη συμπεριφορά των ομάδων, των αθλητών-τριών και όλων των παραγόντων σε κάθε αγωνιστική, σε κάθε κατηγορία. Θέλω να ζητήσω τη βοήθεια όλων, έτσι ώστε ως ΔΕΠ/ΟΧΕ να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις που θα είναι επωφελή για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων με δίκαιους και αξιοκρατικούς όρους. Πιστεύω ότι οι μεταρρυθμίσεις των τελευταίων ετών έχουν αναβαθμίσει το επίπεδο των ελληνικών πρωταθλημάτων, όπως πιστεύω ότι η κάθε μεταρρύθμιση ή προωθητική αλλαγή που θα αποφασίσουμε, πρέπει να εμπεριέχει το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Τα σωματεία τα τελευταία χρόνια επέδειξαν αξιοσημείωτη αθλητική πειθαρχία στους κανόνες διεξαγωγής του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του συνιστά ένα δυσβάσταχτο χρέος σε όλους εμάς να συνεισφέρουμε με τις αποφάσεις μας στην εφαρμογή απλών σταθερών και καθαρών όρων διεξαγωγής με τις απαραίτητες βελτιωτικές τροποποιήσεις, όπου αυτές είναι αναγκαίες και μπορούν να εφαρμοστούν. Εκτιμώ ότι η ανοδική πορεία του αθλήματος περνάει μόνο μέσα από αξιόπιστα πρωταθλήματα και αυτό αντανακλάται και διαχέεται τόσο στις επιτυχίες των εθνικών ομάδων, όσο και στις διακρίσεις των συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τα βιογραφικά της νέας ΔΕΠ/ΟΧΕ
Πρόεδρος: Κώστας Βιολιτζής
-Επιχειρηματίας
-Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΚΘ)
-Μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ από το 2012
-Διετέλεσε Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball «Ηράκλειο 2022»
-Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ με μεγαλύτερη επιτυχία την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από την Εθνική Γυναικών το 2018

manavis

Μέλος: Κώστας Μαναβής
-Χειρουργός Ορθοπαιδικός
-Μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ από το 2021
-Ιατρός των Εθνικών Ομάδων της ΟΧΕ από το 2000
-Πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΟΧΕ
-Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή

unnamed

Μέλος: Δημήτρης Σταυρακάκης
-Δημοσιογράφος- Μέλος ΠΣΑΤ
-Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) από το 2017
-Μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ 2004-2016 και από το 2021
-Διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software