Συνάντηση σωματείων χάντμπολ Νοτίου Ελλάδος

Μαζική ήταν και στην Αθήνα η συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματείων χάντμπολ της Νοτίου Ελλάδας στο κάλεσμα του ΔΣ για συζήτηση σχετικά με το σχεδιασμό του αθλήματος την τετραετία 2024-2028.

Παρόντες εκ μέρους της ΟΧΕ ήταν ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο Α’ Αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμούλης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Ειδικός Γραμματέας Φραγκίσκος Ζαλώνης, τα μέλη του ΔΣ Τάσσος Χειβιδόπουλος, Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος ΕΣΧΑ), Χάρης Μάλλιος (Πρόεδρος ΠΣΑΧ), Δημήτρης Σκάρλος (Πρόεδρος ΣΥΠΧΕ), ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Ανδρέας Μούκιος και ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Καφφάτος (ΑΣ Ίλιον).

Από τα σωματεία παρόντες ήταν οι παρακάτω εκπρόσωποι: Κ. Καραμπουρνιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Σ. Παπαχαρτοφύλης, Α. Βασιλακάκης (ΑΕΚ), Α. Κατσαρός (ΑΣΕ Δούκα), E. Λάσκαρη (ΟΦΝ Ιωνίας), Κ. Αίβαλιώτης (Ιωνικός ΝΦ), Τ. Μελετάκος (Άρης Νικαίας), Α. Μαρούγκας (Πανελλήνιος ΓΣ), Μ. Μακρόγλου (Αθηναϊκός), Θ. Σπύρου (ΕΣΝ Βριλησσίων), Γ. Κωστόπουλος (Ολυμπιακός Κερατσινίου), Λ. Τυφτικίδης, Γ. Δημητρόπουλος (Ποσειδών Λουτρακίου), Σ. Λεβαντέζος (ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου), Ν. Χιώτης (HC Σαλαμίνα), Μ. Αλαϊσκας (Κυχρέας Σαλαμίνας), Μ. Λουκάτος (ΑΣ Άνοιξης Διονύσου), Γ. Μήτρου (Παράδεισος Αμαρουσίου), Π. Μπουλταδάκης (ΑΣ Ηλιούπολης), Κ. Κότσιρας (Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου), Λ. Μπίλιουρας (ΔΑΣ Ζεφυρίου), Θ. Μαυρογιάννης (Έσπερος Καλλιθέας), Δ. Κοτταράς (ΑΠΟ Ψυχικού), Μ. Θεοδώρου (ΑΟ Πολιτείας), Κίτσιος (Νηρέας Χαλανδρίου).

Τη συζήτηση παρακολούθησαν επίσης οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΟΧΕ Γ. Βαρελτζής, Π. Ιατρούδης, Γ. Κρανάκης και Σ. Αλεπουδέας