Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Το «ευχαριστώ» στην ΟΧΕ από το Άλμα Ζωής

| Γενικά

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Εθνική Γυναικών σε συνεργασία με την ΕΣΟΑ (Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες) και το «Make place for one more woman» ενεργοποίησαν για άλλη μια φορά το ροζ φύλλο του Αγώνα της Ζωής για την αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και άλλων δράσεων στήριξης καρκινοπαθών ατόμων.

Μια ακόμα δράση που μεταμόρφωσε τα γήπεδα του χάντμπολ σε πλατφόρμες έμπρακτης υποστήριξης για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Οι αθλήτριες της εθνικής χάντμπολ σκόραραν με αντίπαλο τον καρκίνο στους αγώνες με Βοσνία και Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2024 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, αφού κάθε γκολ που σημείωσε η Εθνική μας ομάδα, ενίσχυσε οικονομικά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», μέσω ειδικής συμφωνίας με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Το «Άλμα Ζωής» ευχαρίστησε την Ομοσπονδία με την παρακάτω επιστολή:
«Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική σας δωρεά υπέρ των σκοπών του συλλόγου μας, μέσα από μία εξαιρετική συνέργεια με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της σημασίας της πρόληψης στην περίπτωση του καρκίνου του μαστού.
Η δωρεά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς, όχι μόνο συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου που επιτελούμε, αλλά και στην ευαισθητοποίηση κάθε γυναίκας για τη φροντίδα της υγείας της και την ποιότητα ζωής της.
Εδώ και 36 χρόνια το «Άλμα Ζωής» παρέχει δωρεάν πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί, διεκδικεί δυναμικά οτιδήποτε συμβάλλει στην ποιότητα ζωής της, ενώ παράλληλα μεριμνά, έτσι ώστε οποιαδήποτε γυναίκα να είναι ενημερωμένη με κάθε πιθανό τρόπο για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψής του. Η δραστηριότητά του συλλόγου αναπτύσσεται και επικαιροποιείται συνεχώς, καταφέρνοντας να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες όλο και περισσότερων ασθενών, αλλά και να διαδίδει το μήνυμα της πρόληψης δυνατά για κάθε γυναίκα και τον κοινωνικό της περίγυρο, με στόχο πάντα να συμβάλλει στη μείωση των θανάτων από τον καρκίνο του μαστού στη χώρα μας. Περισσότερα: www.almazois.gr.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές σας
και ευελπιστούμε στη σταθερή υποστήριξή σας!

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Η Πρόεδρος, Παρασκευή Μιχαλοπούλου
Η Γραμματέας, Βασιλική Γιοχάη»



e-genius.gr ...intelligent web software