Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ποινές αθλητικού δικαστή (29/11/2022)

| Γενικά

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΧΑΣΕΚΙΔΗ, συνοδό του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟΚ» (Α.Μ. 2303), από το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό
παράπτωμα.
2) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
3) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΑΜΠΑΡΑΤΣΑ, πρόεδρο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ», από το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.
4) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΟΥΓΙΑ, αθλητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟΚ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 51453), την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.
5) Α) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΟΥΣΙΟ, προπονητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟΚ» (Α.Μ. 245), την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή,
Β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ» την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
6) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον BENDJILALI SOFIAN, αθλητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 83029), από το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.
7) Α) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» από τα αποδιδόμενα σ’ αυτό πειθαρχικά παραπτώματα, Β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ, συνοδό του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία
«ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» (Α.Μ. 2966), την ποινή του αποκλεισμού των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.
8) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
9) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, συνοδό του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ» (Α.Μ. 3628), την ποινή του αποκλεισμού των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.
10) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» από το αποδιδόμενο σ’ αυτό πειθαρχικό παράπτωμα.
11) Α) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΙΩΑΝΝΗ ΑΪΒΑΖΗ, αθλητή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 13086), την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή (κατόπιν επιτρεπτής μεταβολής του αποδιδόμενου σ’
αυτόν πειθαρχικού παραπτώματος του άρθρου 4 § 4 του Πειθαρχικού Κανονισμού της Ο.Χ.Ε. σ’ εκείνο της § 2 περ. α΄ του ίδιου Κανονισμού), Β) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ» από το αποδιδόμενο σ’ αυτό πειθαρχικό παράπτωμα, Γ) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, αθλητή του
αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 66653), από το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.
12) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, αθλητή του σωματείου με την επωνυμία «Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 82880), από το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.
13) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» από το αποδιδόμενο σ’ αυτό πειθαρχικό παράπτωμα.
14) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Α.Ε.Σ. ΜΑΚΕΔΩΝ»
την ποινή της έγγραφης επίπληξης



e-genius.gr ...intelligent web software