Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Επανεκλογή Στέλιου Αγγελούδη στην ΕΟΕ!

| Γενικά

22664328 10155145777396158 1949491985 o 1024x731
Παραμένει στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου έως το 2025

Ολοκληρώθηκε η Εκλογική Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον Στέλιο Αγγελούδη να επανεκλέγεται στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην Πρόεδρος και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συγκέντρωσε 16 ψήφους έναντι 13 του αντιπάλου του για την θέση, εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανώλη Κατσιαδάκη.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν θερμά τον Στέλιο Αγγελούδη για την επανεκλογή του και του εύχονται μία δημιουργική θητεία.

Η διάκριση του πρώην Προέδρου της ΟΧΕ και εκπροσώπου της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αντανακλά σε όλο το άθλημα.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στην Ολομέλεια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και το άθλημα από το οποίο προέρχομαι, το χάντμπολ, για την διαχρονική στήριξη του στο πρόσωπο μου.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είμαστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε εδώ ενωμένοι με γνώμονα την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού.
Προσωπικά νιώθω έτοιμος να προσφέρω ακόμα περισσότερα σε αυτή την δεύτερη θητεία μου από την θέση του Α’ Αντιπρόεδρου και φυσικά να προασπίσω τα συμφέροντα του ελληνικού χάντμπολ που έχω την χαρά και την τιμή να εκπροσωπώ στην ΕΟΕ».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software